Hmm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ilk once Soyle Soylemeliyim ; if !(strmatch('','XXXX') Yani xxx Sahsın sdısındakiler gibi bir tanımlama rc3 vede 55i de Calisirken r402 de Calismiyor.Neden Veya Nasil Duzeltebilirim. Ikıncı olarak ise ; rc3 vede 55i de Skillgain spheretables den ayarladım.Ayni sphere tablesi rc402 ye attıgımda Skillgain gelmemektedir.nedeni nedir? Cvplandıracak olabılırse sevinirim.
Hmm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Hmm, 27 Aralık 2004 02:16 tarihinde demiş ki: Ilk once Soyle Soylemeliyim ; if !(strmatch('','XXXX') Yani xxx Sahsın sdısındakiler gibi bir tanımlama rc3 vede 55i de Calisirken r402 de Calismiyor.Neden Veya Nasil Duzeltebilirim. Bu sorun hala devam ediyor digerinin rand ayarlarini yaptin.Ayrica Baka bir Konu acip Forum kirliligi yapmak istemıyorum.Rc402 de bilgimiz uzere Rune book u ıkı kere acma olayı var.Onu nasıl kapatabılırım bir kere actıgında onu kapamadan digerini acamasin olayı cozemedim.On=@dclick ayarını yapabılen varsa yazarsa seviniri.Birde Dungeon giris cikislarina Filed atilmasini istemıyorum.Bu Evimde Actigim bir server icindir.Yani Sadece Kendimi gelistirmek adina.Yardimci olursaniz sevinirim.
Larethian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 src.account. bla bla gibi sanırım 4.0.2 de değişti artik farkli kullanılıyor . Yanlış hatırlıyor olabilirimde. onun yerine src.name ile idare et :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
LORD_ASURA Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 olarak değişiyo onlar runebook için d_runebook'un kullanıldıgı yerlere bi item equip ettir sonra dialog'un kapandigi yerlerde itemi sildir bi item daha yap en invisinden, koy yasak yerlere sora player'ın eventina @itemspell ekle yoksa. Altına bu itema büyü yapan jaile gitsin'i ekle[signature][hline]www.arcadiauo.com [Bu mesaj LORD_ASURA tarafından 27 Aralık 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LORD_ASURA tarafından 27 Aralık 2004 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
simonare Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Hmm, 27 Aralık 2004 09:39 tarihinde demiş ki: said: Hmm, 27 Aralık 2004 02:16 tarihinde demiş ki: Ilk once Soyle Soylemeliyim ; if !(strmatch('','XXXX') Yani xxx Sahsın sdısındakiler gibi bir tanımlama rc3 vede 55i de Calisirken r402 de Calismiyor.Neden Veya Nasil Duzeltebilirim. Bu sorun hala devam ediyor digerinin rand ayarlarini yaptin.Ayrica Baka bir Konu acip Forum kirliligi yapmak istemıyorum.Rc402 de bilgimiz uzere Rune book u ıkı kere acma olayı var.Onu nasıl kapatabılırım bir kere actıgında onu kapamadan digerini acamasin olayı cozemedim.On=@dclick ayarını yapabılen varsa yazarsa seviniri.Birde Dungeon giris cikislarina Filed atilmasini istemıyorum.Bu Evimde Actigim bir server icindir.Yani Sadece Kendimi gelistirmek adina.Yardimci olursaniz sevinirim. if !(strmatch('','XXXX') bu tüm revision serisinde bu şekildedir. ek olarak on=@dclick src.dialogclose d_runebook src.dialog d_runebook ... .. . bla bla bla :)
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 tum revision serisinde degil, 4.0.2'de degismislerdi yanlis hatirlamiyosam.[signature][hline]a.k.a Drunken
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 r402'de oluyormu bilmiyorum ama runebook meselesi dialogclose d_runebook ile yapabilirsin simonare örnek vermiş zaten. (r3rc3'de vardı bu)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Öne çıkan mesajlar