Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vakıflar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bağış toplayan bildiğiniz kuruluşlar neler? ve bunlar hakkındaki düşünceleriniz? mesela çocuk esirgeme kurumu.. sizce toplanan paralar, kabul edilen yardımlar amacına ulaşıyor mu?! Ulaştığını düşündüğünüz kuruluşlar hangileri?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Çocuk esirgeme Kurumu adına toplanan bağışlar tam yerine ulaşmıyo kanımca..

Atıyorum 1 trilyon bağış yapılmışsa kırpıla kırpıla 900 milyar anca gidiyo...

Amacına ulaşan bi TEV var adamlar işlerini yapıyolar helal olsun..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
EGV var TEV var..[signature][hline]Adamın biri fi tarihinde demiş ki:
milyonlarca spermin arasından gelde birinci ol, gelde şu yaşadığın hayata bak
:D
Hordish Manner
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
Ya sen bağış yapmak iste yapacak yer çok[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner

Adamın biri, fi tarihinde demiş ki:
[ quote ]milyonlarca spermin arasından gelde birinci ol, gelde şu yaşadığın hayata bak[ /quote ]

Mesaj tarihi:
TEV'den bizim mahallenin kuran kursu da baya bi yardım almıştı. Güzel bi vakıf.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Mesaj tarihi:
yapıcaksanız çocuk esirgeme kurumuna yapın lütfen...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
Evet ama çocuk esirgeme kurumunda da ilginç olaylar var. Ama en yararlı öyle olur sanıyorum.. SHÇEK[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner

Adamın biri, fi tarihinde demiş ki:
[ quote ]milyonlarca spermin arasından gelde birinci ol, gelde şu yaşadığın hayata bak[ /quote ]

• Yeni Oluştur...