tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Selamlar Expansion sonu gelmesiyle yapıcak çok bişey kalmadı oyunda raid dışında , 2 senedir denemek isteyip de bi türlü vakit ayıramadığım challenge mode olayına bulaşmak istiyorum. Gold almak için uğraşırım haftada 1-2 akşam vakit ayırırım diyen ally kişilikler kimlerdir? Frost dk olarak katılıcam ben , blood'a sadece challenge için spec ayırmak istemiyorum. haliyle 1 tank 1 healer ve 2 tane dps gerekiyor bize. Her setup rahatlıkla gold alabildiği için "bring the player , not the class" şeklinde takılmak en güzeli olucaktır. Ayrıntılı konuşmak isteyen skype'tan ekleyebilir Tncers skype adresim. Herkese iyi oyunlar.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Benim karakterlerim genelde horde ama gear önemli değilse spriestim var bir tane. (statları belli bir ilvl'da fixliyor challange mode diye biliyorum) Ben gelebilirim onula.
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 mümkün mertebe bol socketli gear lazım. soo lfr gearı mesela gayet güzel o yüzden. bol bol hitli ve expertise'li gear olursa daha da güzel oluyor hatta o statlar da düşmüyor çünkü. ama dediğini gibi gold almak için gear "o kadar" önemli değil ne yaptığını bilen takım olduktan sonra.
Glittra Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Horde tarafı için olursa katılabilirim Shadow veya Holy priest
Öne çıkan mesajlar