tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Selamlar Expansion sonu gelmesiyle yapıcak çok bişey kalmadı oyunda raid dışında , 2 senedir denemek isteyip de bi türlü vakit ayıramadığım challenge mode olayına bulaşmak istiyorum. Gold almak için uğraşırım haftada 1-2 akşam vakit ayırırım diyen ally kişilikler kimlerdir? Frost dk olarak katılıcam ben , blood'a sadece challenge için spec ayırmak istemiyorum. haliyle 1 tank 1 healer ve 2 tane dps gerekiyor bize. Her setup rahatlıkla gold alabildiği için "bring the player , not the class" şeklinde takılmak en güzeli olucaktır. Ayrıntılı konuşmak isteyen skype'tan ekleyebilir Tncers skype adresim. Herkese iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Benim karakterlerim genelde horde ama gear önemli değilse spriestim var bir tane. (statları belli bir ilvl'da fixliyor challange mode diye biliyorum) Ben gelebilirim onula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 mümkün mertebe bol socketli gear lazım. soo lfr gearı mesela gayet güzel o yüzden. bol bol hitli ve expertise'li gear olursa daha da güzel oluyor hatta o statlar da düşmüyor çünkü. ama dediğini gibi gold almak için gear "o kadar" önemli değil ne yaptığını bilen takım olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glittra Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Horde tarafı için olursa katılabilirim Shadow veya Holy priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar