Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

temizlikçi.....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya delircem birazdan;hangi temizlikçi kablosuz mousenin optik ouyucusunu kaldırır we onu pijama çekmecesine koyar? dün eve geldi kadın sabah anca buldum. kadın nezaman gelse ewe hep bişeyim kayboluyo çekmecelerden çıkıo, yeteeerr.... 3 hafta çncee kumandamı çekmeceye koymuştu...[signature][hline]uyumak istiyorum
Mesaj tarihi:
Ben diyorumki, bak burda kablolar var burda bilgisayar, bak sakın dokunma bak sakın dokunma defalarca diyorum, ama mal olan yine mal, yani kadının teknolojiden anlaması ile alakası yok, kadın laftan da anlamıyo, dokunma diyorum eve bi geliyorum. Bilgisayar toplanmış kablolar toplanmış bilgisayar kapalı.. Mal olan her zaman mal kardeşim..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
AAL'05
Mesaj tarihi:
ortada bir mal warda,
neyse[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Mesaj tarihi:
Temizlikçiler iyidir ya.Ben bizimkine asherons call oynarken macro yaptırıyodum.KAdın bi süre sonra kendini aştı kendi bufflanabiliyodu vs.Sonra annem olaya el koydu tabi baktı kadın sadece bana çalışıyo... Hepsinde potansiyel var sadece doğru yönlendirilmeleri gerek lol =)
Mesaj tarihi:
said:
Jarlaxle, 24 Aralık 2004 11:58 tarihinde demiş ki:
Temizlikçiler iyidir ya.Ben bizimkine asherons call oynarken macro yaptırıyodum.KAdın bi süre sonra kendini aştı kendi bufflanabiliyodu vs.Sonra annem olaya el koydu tabi baktı kadın sadece bana çalışıyo... Hepsinde potansiyel var sadece doğru yönlendirilmeleri gerek lol =)

ohaa nasi orettin? bari bende camelot ta craft yaptirmayi gosterem :P[signature][hline]uyumak istiyorum
Mesaj tarihi:
Ben temızlıkcıye dırek benım bılgımın oraya dokunursan iyi olmaz diorum aynbı bıraktıgım gıbı duruo:)[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
Bizim eski temizlikçi de gıcıklığına maketlerimi kırıyordu, odanın her şeyini değiştiriyordu, tembihli olmasına rağmen, açık duran bilgisayarın fişini çekiyordu, vs vs.
Başedemiyorsun ne yaparsan yap. Ben karalama kampanyası başlattım, o gitti yenisi geldi.

Şimdi de yenisiyle cebelleşiyoruz, maketlerin tanesini 1500 dolara kadar satıyorum deyince, maketlere ellemez oldu, ama kalan durum yine içler acısı.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
walla abi Temizlikçi mağduru çok fazla...

Babamla beden ölçüleri aynı gibi;
don,atlet,tişört,pijama vb...
Eşyalarım sürekli babamın dolabından çıkıyor ve sabah okula giderken giymem gereken gömleği geldikten sora bulabiliorm....

Acaip bi alem abi ya ehehe

Ama ben daha düz bi temizlikçiye rastlamadm genelde problemli oluyolar,bu gene bi deerece sadce kıyafetlri deiştirio...

Bide abi gözlemlerime göre Kadınların "TEMİZLEMEK" olarak nitelendirdikleri ortada bulduğunu boş bulduğun yere tık mantığı abbi....

walkman kitaplıktan çıkar,telefon çekmeceden,cd ler gardroptan.... daha fazla dayanamiciiiiiiiiim....[signature][hline]SWG: <> Eclipse
-------------------------------------
EQ2: <> Runnyeye

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Mesaj tarihi:
Temizlikçi geldiğinin akşamı

Penth - RÖEEEEEEEAH Yeter be nerde bu X, Nerdeeeeeeeeeeeee!

Annem - Oğlum ara kadını.

Penth - Alo, ya şu odamdaki X i nereye koymuştun sabah?

Temizlikçi - Salonda masanın yanındaki çekmecelerin en alt katına sakladım ekieki

Penth - OMFG[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
temizlikçilere karşı gizli bölmeli raflar dolaplar falan yapılır istediğiniz ölçüde dizaynda odanızın tam köşesine oturucak şekilde eheh:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Mesaj tarihi:
Ehuehueh :) Yanılız koptum çekmeceden çıkan mouse olayı allahtan bizim temizliklçi böle denyo işler yapmıo.[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
bu konuda kuralları net bi şekilde koyacaksınız.
"buraya dokunulmicak, buraya da.." şeklinde.
yanlız o dokunulmayacak yerleri kendiniz temizlemek zorunda kalırsınız ama bence değer böyle delirmektense :)[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Mesaj tarihi:
ben temizlenirken temizlenmesin odam diyorum dierk bırakıyorlar. pek toz toplamaz odam zaten.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Mesaj tarihi:
benim mauseyi çekti bidefa
4 sayfalık bi yazı vardı
hepsini nası yaptıysa sildi
geride gelmedi
explorerde yazıyodum backup gerideydi işte
backe basmış sanırım (varya en sağ mause buton back yapıyo) ona basmış silindi tabi hepsi forwarddada gelmedi

çok kızmıştım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
  • Yeni Oluştur...