sadman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Fresh start diyolar, 1-2 ay zaman istemişler. Hep oynamak istemişimdir bunu ama atı alan üsküdarı geçtiği için gözüm yemiyodu bi türlü. Neyse newbie zone'da tek başıma kasmaktan kurtuldum oh:D http://uthgard.net/forum/viewtopic.php?t=33190
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bu hafta sonu ESO betasına baktıktan sonra bir de buna bakayım. Yıllar sonra freeshard'da da olsa bir daha bakmak istiyorum.
Mina Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Genesis-hib de 2-3 haftadır takılıyoruz, akşamları. Guzel relic-rvr aksiyonu dönüyor. :P
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Genesis'e nasıl giriliyor? Ne anasayfasına girebiliyorum ne de daoc portal'dan oyuna girebiliyorum.
Mina Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Sayfasından forumları için acct alıyorsun, 1 gun kadar bekleyip, aldığın acctla foruma giriyorsun. Sonra game acctunu yaratıp realmini seçiyorsun. ( Acctu alırken seçtiğin realmden başkasını oynuyamıyorsun, haberin olsun) Sonrada oyna gir. İster daoc portaldan ister kendi launcherından. Akşamları 800-1100 kişi arasında populasyon mevcut. Yanılmıyorsam tam TOA'dan önceki versiyon 1.65 ti. Biz 2 arkidiş hib tarafında oynuyoruz. Karakter kasması kolay, solo kasma,grupla ve frontier zoneda kasmaya,grup bulmaya bak. Elimizi açtık topluca Uthgard'ı beklyoruz tabii.
hattok Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Türkiyeye ip ban attılar herhalde genesis'e ben de giremiyorum. fransızca ve ingilizce mesajlar attım hiç iplemedi şerrolar.
hattok Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 sadman said: Fresh start diyolar, 1-2 ay zaman istemişler. Hep oynamak istemişimdir bunu ama atı alan üsküdarı geçtiği için gözüm yemiyodu bi türlü. Neyse newbie zone'da tek başıma kasmaktan kurtuldum oh:D http://uthgard.net/forum/viewtopic.php?t=33190 Half_Cow said: Genesis'e nasıl giriliyor? Ne anasayfasına girebiliyorum ne de daoc portal'dan oyuna girebiliyorum. Mina said: Sayfasından forumları için acct alıyorsun, 1 gun kadar bekleyip, aldığın acctla foruma giriyorsun. Sonra game acctunu yaratıp realmini seçiyorsun. ( Acctu alırken seçtiğin realmden başkasını oynuyamıyorsun, haberin olsun) Sonrada oyna gir. İster daoc portaldan ister kendi launcherından. Akşamları 800-1100 kişi arasında populasyon mevcut. Yanılmıyorsam tam TOA'dan önceki versiyon 1.65 ti. Biz 2 arkidiş hib tarafında oynuyoruz. Karakter kasması kolay, solo kasma,grupla ve frontier zoneda kasmaya,grup bulmaya bak. Elimizi açtık topluca Uthgard'ı beklyoruz tabii. Beyler sırf size uyarı gelsin diye quoteluyom. Uthgardda hangi realm başlayacaksınız birlikte başlayalım.Tanıdığım 3 5 turk vardı onları da kendi cephemize çekeriz mis işte Birde mina, Gmlere ulaşabilirsen bizim ip ile ilgili problemi de cözerttirebilirsen cok makbule geçer genesis için ya.
hattok Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Gladric de gelsin ya. Yine youtubedan izledim gaza geldim ne hayvansın ya sen ayıp arkadaş öyle millet mi dövülür : D
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bi açılsa şu artık ya. 2 arkadaş dana gibi solo-duo karakterler kasıcaz. oynamak isteyen olursa her türlü yardım ederiz.
Half_Cow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Açılsa ben de başlayacağım. Midgard düşünüyorum ama birden fazla hesaba/realm'e izin veriliyorsa diğer realmleri de oynayabilirim.
hattok Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Beni de ekleyin. Alb cleric düşünüyordum ama Hib oynarsanız dru ward da oynarım sıkıntı deel :p Midgard oynarsanız problem hç oynamadım midgard :(
Öne çıkan mesajlar