Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MUtluluğumu paylaşmak isterim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni bir eve taşınmıştım. Apartman yeni olduğu için telefon v.s hiç birşey yoktu. Bu yüzden internet v.s ihtiyaçlarımı ancak eş dost da giderebiliyordum. Ama bu yazıyı bilgisayarımın başında oturmuş adsl bağlantımın hızını test ederken yazıyorum sizlere.

Çok mutluyum, kaç zaman sonra sizlere kendi evimden yazabiliyorum. Hepiniz varolun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Ev ateşehir de kira değil satın aldım. ama kooperatif tarzıydı taksit taksit ödedim. kiralar 750ytl-1000ytl arası.

ayrıca gerçektende şu an net etsem nasıl hevesimi gidersem şeklinde sağa sola saldırıyorum gördüğüm herlinke tıklıyorum :P[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 27 Aralık 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
Ortaköy'de ev tutarken dikkat edin anüs çeperiniz genişlemesin.

:lol:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
hayırlı uğurlu olsun..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
Evet adım Sarp. Seni nerden tanıyordum ki ben blizzard kadıköy den mi?

Ayrıca evet satın aldımda 3yıldır taksit ödüyorum, yani öyle hönk diye vermedim parayı.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
antalya da tanışmıştık.. dur bakiyim kimler vardı.. Alp, yeşim hede hödö.. bi sitedeydik.. fazla ayrıntı hatırlamıyorum.. sadece paticik muhabbeti açılmıştı.. sonra fena kaynaşmıştık ...

neyse miras var dimi? sdfgdfes f[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
neeee miras mı var ??

selamon ben ayşe teyzen küçükken senin hayatını kurtarmıştım..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
vayy demek patiler ortaköye gelcek ha hadi bakalım ben dogma buyume 19 yıllık ortaköylüyüm geleni karşılarız :P
ortaköyde sandalcı mecit sokakta oturyorum.gelirsiniz ortaköyde magic cafeye orda buluşuruz ama dikkat dandık cafedir ona göre.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
yok yaw adamın annesının meslegını yazalım
Gumrukcu
eheuehue bıde araba alıyorlar bu hafta hayırlı ugurlu olsun zaten turkıyede gumrukculer cumhurbaşkanından iyi kazanıyor ona gore bu adamı hoş tutun :)
ayrıca annesıyle berabe roturuyo evde boslukları dolduralım ehuehue[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Ödemeleri ben yapmadım. (Ulan öyle bi yazmışım ki herşeyi ben yapmışım gibi olmuş kusura bakmayın) Evi ailem benim için aldı.

Bu arada blizzard sitenin adı Barış Sitesi'ydi lan dur şimdi ordan birini görünce çok heyecanlandım da ben seni hala çıkartamadım adın neydi ki senin?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
herkes sussun benimle ilgileniyo gidin başımızdan...

neyse sarpcım gel sen yamacıma.. :D

adım kaan, UO dan falan konuşmuştuk, sonra paticik açılmıştı.

hatırla LÜTFEN ajdfısg[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
  • Yeni Oluştur...