Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Yeni bir eve taşınmıştım. Apartman yeni olduğu için telefon v.s hiç birşey yoktu. Bu yüzden internet v.s ihtiyaçlarımı ancak eş dost da giderebiliyordum. Ama bu yazıyı bilgisayarımın başında oturmuş adsl bağlantımın hızını test ederken yazıyorum sizlere. Çok mutluyum, kaç zaman sonra sizlere kendi evimden yazabiliyorum. Hepiniz varolun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 o mutlulugu 2 yıl önce bende ilk cable ım da yasamıstım cok güzel heycanlı bi durum ve ilk napacagını sasırıyorsun dımı =) neyse hayırlı olsun
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 :tebrikz:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hayırlı olsun nereden aldın evi, kaç kuruş kira :) bende çıkıcam da eve, aklımda ortaköy var şimdilik..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ortaköy'de ev tutarken dikkat edin anüs çeperiniz genişlemesin.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 heheh ben ilk hafta bağlanmak için kısayol aramıştım alışkanlıktan tam desktopta arıyorum aklıma geliyodu.[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ev ateşehir de kira değil satın aldım. ama kooperatif tarzıydı taksit taksit ödedim. kiralar 750ytl-1000ytl arası. ayrıca gerçektende şu an net etsem nasıl hevesimi gidersem şeklinde sağa sola saldırıyorum gördüğüm herlinke tıklıyorum :P[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Alexi_Septimus, 27 Aralık 2004 20:56 tarihinde demiş ki: Ortaköy'de ev tutarken dikkat edin anüs çeperiniz genişlemesin. :lol:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hayırlı olsun ne diyelim. hep böyle mutlu ol.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Alexi_Septimus, 27 Aralık 2004 20:56 tarihinde demiş ki: Ortaköy'de ev tutarken dikkat edin anüs çeperiniz genişlemesin. yok yaw benim hatunlardan biri orada :) 600 YTL aylık veriyo tam kuruçeşme çıkışına 100-200 metre bişi[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kızı öldür taşın o zaman.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Alexi_Septimus, 27 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Kızı öldür taşın o zaman. kiraya ortak olim gelim dedi, 2 kız bi erkek takılalım dedim de ailesi izin vermezmiş kıçımın kenarı :p gerçi ortaköyde sarhoş oldum mu gidip kalıyorum :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 En son Istiklal'de gördüm onu ben. BENİM DAHA ÇOK ARKADAŞIM O BIRAK YAKASINI ![signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ahanda.. selamon senin adın sarp değilmiydi?[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hayırlı uğurlu olsun..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Evet adım Sarp. Seni nerden tanıyordum ki ben blizzard kadıköy den mi? Ayrıca evet satın aldımda 3yıldır taksit ödüyorum, yani öyle hönk diye vermedim parayı.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Yav alexi o gün tekrar arayamadım seni kusura bakma bizim kızlardan biri cüzdanı kaptırınca eğlence kısa sürdü.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 antalya da tanışmıştık.. dur bakiyim kimler vardı.. Alp, yeşim hede hödö.. bi sitedeydik.. fazla ayrıntı hatırlamıyorum.. sadece paticik muhabbeti açılmıştı.. sonra fena kaynaşmıştık ... neyse miras var dimi? sdfgdfes f[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 neeee miras mı var ?? selamon ben ayşe teyzen küçükken senin hayatını kurtarmıştım..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 vayy demek patiler ortaköye gelcek ha hadi bakalım ben dogma buyume 19 yıllık ortaköylüyüm geleni karşılarız :P ortaköyde sandalcı mecit sokakta oturyorum.gelirsiniz ortaköyde magic cafeye orda buluşuruz ama dikkat dandık cafedir ona göre.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Olm sizin petrol kuyularınız var, sittirin gidin kuyularınıza hadiç[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yok yaw adamın annesının meslegını yazalım Gumrukcu eheuehue bıde araba alıyorlar bu hafta hayırlı ugurlu olsun zaten turkıyede gumrukculer cumhurbaşkanından iyi kazanıyor ona gore bu adamı hoş tutun :) ayrıca annesıyle berabe roturuyo evde boslukları dolduralım ehuehue[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ödemeleri ben yapmadım. (Ulan öyle bi yazmışım ki herşeyi ben yapmışım gibi olmuş kusura bakmayın) Evi ailem benim için aldı. Bu arada blizzard sitenin adı Barış Sitesi'ydi lan dur şimdi ordan birini görünce çok heyecanlandım da ben seni hala çıkartamadım adın neydi ki senin?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 herkes sussun benimle ilgileniyo gidin başımızdan... neyse sarpcım gel sen yamacıma.. :D adım kaan, UO dan falan konuşmuştuk, sonra paticik açılmıştı. hatırla LÜTFEN ajdfısg[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Öne çıkan mesajlar