pch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Merhabalar, yaklaşık 2 sene önce aldığım bas gitarımı ve amfimi satıyorum, gitar çok ufak kozmetik sorunları haricinde sorunsuzdur, amfi ise sıfır gibi zaten. ekipmanların özelliklerini ve sıfır fiyatlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1107&gid=313 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1754&gid=100 İkisi için 500 tl istiyorum, sadece biriyle ilgilenenler öm den ulaşabılır, gün içinde fotoğrafları eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Fiyatı uygun tutmuşsun bayağı. Bütçesi olmayanlar için rbx 374 bayağı iyi bir seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 meh 2 hafta önce açsaydın ya şu ilanı :/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 gitarin rengi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 gitarın rengi siyah, akşam ekliyorum fotoğrafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 tml][/URL] tml][/URL] fotorafları ekledim gördüğünüz gibi bir tane tone switch butonu çıkık ama rahat bir şekilde ayarlayabilirsunuz yine, kullanımı kesinlikle etkilemiyor, o butonun üzerinde silik bir çizik var çok zor farkediliyor zaten başka da bir sorunu yok gitarın. amfi de ise dediğim gibi hiç bir problem yok. şu an nakite ihtiyacım var fiyat kısa bir süre böyle kalacak alın bence =) by the way, gitarın tonlarını merak eden olursa diye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 parkeler de yeni silinmis galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 forum dışı satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar