di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ... lazim. Karakter cizimi artwork falan lazim senaryoya uygun sekilde. Oyle cok kasinti isler olmayacak, daha cok Clash of Clans tadinda karakterler falan ama bildigin basli basina bi dunya yaratilacak. Haliyle bolca oyun oynamis, yaratici yonu kuvvetli bi arkadas olursa tadindan yenmez. Tamamen 2D bu arada, 3D ekibimiz var. edit : Ilgilenenler ornek bir iki is ve gunluk/aylik fiyat iletirlerse sahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 paraniz yeterse melike acar mail atip fiyat alabilirdin gerci subat sonuna kadar 300 kart cizecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 yanlıs meslek okuduk ya. su oyun grafiklerinde cok iyi para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 yaptığın işte çok iyiysen her şeyde para var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi yaptığı işte iyi olan sayısı etken işte burada. gerçi şu da var. bunlarınki yeteneğe de bakıyor. o yüzden de sayıları az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 hatunu arattım kimmiş neymiş diye. baya iyi çalışmaları var cidden. bir de googledaki resimler de onun ise gayet hoş hatunmuş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 daesu ya mesaj attim bakmasi icin ama mevcut isi var mi bilmiyorum bi om gonder istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ~ bende bir ilgileneyim. çirkinim ama ilgiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ressam ne abi, burda ne ressami ariyosun asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bu arada benim de ileride işim düşebilir. patide varsa böyle kişiler, portfolyolarını koysalar ya bu konuya, sitelerini ya da çizimlerini örnek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ~ yeri gelmişken ben koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ~ ayrıca ressam aranması da ürkütmedi değil. karakter tasarımı yapan ressam kimse ben bir tanımak isterim onlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 dümdüz çizim bunlar :( nerde animasyon, nerde interface, nerde background çizimlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Çöp adamı bile yamuk yumuk ciziyom yoksa dükkan sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ~ şu çöp adamın bir üst seviyesiyim işte. beklentiyi arttırmayaym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 jacabo said: daesu ya mesaj attim bakmasi icin ama mevcut isi var mi bilmiyorum bi om gonder istersen di tanıyo abi beni. uygunsa ulasırlar gtalk fln : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bol resim yapmis oyuncu yaramaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 İşiniz ne bu arada çok merak ettim.. Oyun yapıyoruz dersen ağlayacam da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 aile resmi cizdiricekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 benim kuzen Mimar Sinan mezunu, sahne dekor kostüm tasarımcısı...oyun oynamaz o ama yaratıcılık hat safhadadır, çok iyi şeyler yapmıştır tüm projelerinde, böyle bir eleman olur derseniz ona sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sagolun varolun, Teker teker cevaplayip kacayim, arada bi yazip kaciyo havam bozulmasin sdf Pound 3.7 oldugundan mutevellit paramiz herseye yeter diye tahmin ediyorum. =) Fin said: paraniz yeterse melike acar mail atip fiyat alabilirdin gerci subat sonuna kadar 300 kart cizecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 aquila said: ressam ne abi, burda ne ressami ariyosun asdf. Ressam la iste. Ne diyem designer mi diyem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Grego said: ~ yeri gelmişken ben koyayım. Su manor 2012'yi sen mi tasarladin yoksa bi yerlerden esinlenilmis bisey mi ? Sen yaptiysan baya baya etkileyi olmus diyebilirim. =) Ressam dememin sebebi artwork falan yapmaktan geliyo iste. Designer kavrami ile cok uyusmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Masakari said: Çöp adamı bile yamuk yumuk ciziyom yoksa dükkan sizin ABI YARIN GEL BASLA! dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Daesu said: jacabo said: daesu ya mesaj attim bakmasi icin ama mevcut isi var mi bilmiyorum bi om gonder istersen di tanıyo abi beni. uygunsa ulasırlar gtalk fln : p Seni tanimayan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar