Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bol oyun oynamis ressam ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
... lazim.

Karakter cizimi artwork falan lazim senaryoya uygun sekilde. Oyle cok kasinti isler olmayacak, daha cok Clash of Clans tadinda karakterler falan ama bildigin basli basina bi dunya yaratilacak. Haliyle bolca oyun oynamis, yaratici yonu kuvvetli bi arkadas olursa tadindan yenmez.

Tamamen 2D bu arada, 3D ekibimiz var.

edit : Ilgilenenler ornek bir iki is ve gunluk/aylik fiyat iletirlerse sahane olur.
Mesaj tarihi:
bu arada benim de ileride işim düşebilir. patide varsa böyle kişiler, portfolyolarını koysalar ya bu konuya, sitelerini ya da çizimlerini örnek için.
Mesaj tarihi:
benim kuzen Mimar Sinan mezunu, sahne dekor kostüm tasarımcısı...oyun oynamaz o ama yaratıcılık hat safhadadır, çok iyi şeyler yapmıştır tüm projelerinde, böyle bir eleman olur derseniz ona sorarım.
Mesaj tarihi:
Sagolun varolun,

Teker teker cevaplayip kacayim, arada bi yazip kaciyo havam bozulmasin sdf

Pound 3.7 oldugundan mutevellit paramiz herseye yeter diye tahmin ediyorum. =)

Fin said:

paraniz yeterse
melike acar

mail atip fiyat alabilirdin gerci subat sonuna kadar 300 kart cizecekti
Mesaj tarihi:
Grego said:

~ yeri gelmişken ben koyayım.

Su manor 2012'yi sen mi tasarladin yoksa bi yerlerden esinlenilmis bisey mi ? Sen yaptiysan baya baya etkileyi olmus diyebilirim. =)

Ressam dememin sebebi artwork falan yapmaktan geliyo iste. Designer kavrami ile cok uyusmuyo.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

jacabo said:

daesu ya mesaj attim bakmasi icin ama mevcut isi var mi bilmiyorum bi om gonder istersen

di tanıyo abi beni. uygunsa ulasırlar gtalk fln : p

Seni tanimayan olsun.
  • Yeni Oluştur...