Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Jake Fen isimli Macar adam, eşini korkutmak için kendini asmış pozu verdi...Eve gelen eş kocasını o halde görünce bayıldı..Kapıyı açık gören komşu kadın içeri girince iki cesetle karşılaştığını sanıp evi soydu.Topladıkları ile çıkarken Jake kadına bir tekme attı. Cesedin canlandığını sanan kadın korkudan öldü..Jake beraat etti.. ___________________________________________________________ New York'ta 5'inci caddede bir adama araç hafifçe çarptı. Adama bir şey olmamıştı.. Şoförle konuştu ve kalkacakken olayı gören biri yanına gelerek, kalkmazsa sigortadan para alabileceğini söyleyince yeniden aracın önüne yattı. Araç sürücüsü ise adamın gittiğini düşünerek gaza bastı ve adam öldü... ___________________________________________________________ Bayan Carson Amerika'nın New York kentinde yaşıyordu..Bir gün eğlenmek için cenaze işleri yapan bir şirketle anlaştı. Şirket eve telefon etti ve bayan Carson'un kalp krizi geçirip öldüğünü söyledi . Aile hemen koştu. Bu sırada tabutun içinde yatan bayan Carson birden doğruluverdi. Ama kızı o anda kalp krizi geçirip öldü... ___________________________________________________________ Romollo Ribaldo işsizdi. Pisa kentinde oturan 42 yaşındaki bu İtalyan bir gün, tabanca ile intihar etmeye hazırlandı. Eşi onu engellemek için dil döktü.. Sonunda Romolo ağlamaya başladı ve intihardan vazgeçip silahını yere fırlattı. Ateş alan tabancadan çıkan mermi eşine isabet etti ve eşi öldü... Kaynak : http://www.kebir.net/ilginc_olum_hikayeleri.htm[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Lise öğrencisi C.S. telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya. Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti. C.S. hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti. C.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S.'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler. Polisler faili ya da failleri arıyor. Belkide bu caniler aramızda dolaşıyor olabilir![signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 offf bu baya etkiledi beni ya.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Elinizde Varsa Yollayin Cok Hosuma Gidiyor Bole Seyler[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Evet yollayın gülerek okuyorum bende[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: _Dalamar_, 25 Aralık 2004 00:34 tarihinde demiş ki: Evet yollayın gülerek okuyorum bende loool[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hahahah sarımsakla intiharmı ay komedi Bence öksürük şurubu veya bebe aspriniyle intahar etmek bile daha akıllıca :) *Evdeki bütün tuvalet kağıtlarını yiyerek intahar eder* [signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 25 Aralık 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: crocodile, 25 Aralık 2004 00:35 tarihinde demiş ki: said: _Dalamar_, 25 Aralık 2004 00:34 tarihinde demiş ki: Evet yollayın gülerek okuyorum bende loool biliyomusun gece gece otus bir olsan cekilmezsin[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Kusura bakma koç ama sende akıl kırıntısı olsa bunların gerçek olmadığını anlardın... Sarımsakla intahar ahahah aklıma geldikçe gülüyorum[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sana dememistim ama olsun :D aklım olsa senin gibilerede harcamazdım zaten[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 2 cuval sarımsak ve sogan.ortalama 1 cuval sogan 25kg gelir bi o kadarda sarımsak gelse 50kg. helal olsun iyi yemis ya. ahahahahahahaha :-D :-D :-D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ha bide kaçınızın evinde 2 çuval soğan&sarmısak stoğu var ki?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Cidden o sarmisak olayi nedir, normal sehir efsanelerini bile asmis artik bu heh.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hayır herşeyi geç fiziksel olarak 2 çuvalı yemesi zaten imkansız haha[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 esası hertürlü besini yada basit bir ilacı aşırı miktarlarda yerseniz ölmeniz kolay suyu bile aşırı miktarda içince böbrekleriniz iflas edebiliyor böbreklerdeki bütün tuz gidiyor ve dengesi bozuluyor ve hücreleri aşırı sıvı ortama bırakmak hücreleri öldürür yani[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Daha dün gece 2 kilo mandalina yedim ölüyodum peh :)[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Adamın tekı arkadası oldugunde ıntıhar etmıs ama nasıl..? Kendını bogmaya calısmıs fakat sureklı kafasını cekıormus son anda bunun uzerıne boynunu baglamıs kafam cıkmasın dıye nefe alamamaktan olmus[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bu biraz klasik ve çoğunuz biliyordur sanırım. Ödül almış galiba bu ölüm şekli. Amerika Birleşik Devletleri'nde bir genç, girdiği bunalım sonucu 21 Mart 1994 tarihinde, bir gökdelenin onuncu katından atlayarak yaşamına son verme girişiminde bulundu. Aynı binanın dokuzuncu katında, gencin, birbileriyle sürekli kavga eden anne ve babası oturuyordu. Sekizinci katta ise gökdelen güvenlik örgütünce kurulu çelik bir koruyucu ağ vardı. Gencin intihara kalkıştığı sırada, dokuzuncu katta anne ve babası yine kavga ediyordu. Eşine iyice sinirlenen baba, elindeki av tüfeğinin tetiğine bastı. Anne kendini yere atarak yaşamını kurtardı, ancak tüfekten çıkan saçmalar, o sırada dokuzuncu kat hizasından düşmekte olan gencin başına isabet etti. ---------------------------------------------------------- Bu ölüm haberi de oldukça ilginç. Kamboçya'da iki asker, patlamamış mayınla futbol oynamaya kalkınca yaşamlarını kaybettiler. Olayı ilginç kılan bir başka nokta, parçalanarak can veren iki askerin, Kamboçya ordusunun "en iyi mayın uzmanları" olmalarıydı. Kaynak: Bütün Dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 www.darwinawards.com[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Kafasına tencere dusup te olen cocugu bılıyormuydunuz..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Uzak kentlerimizin birinin ilçesinde bi çoban sürüyü otlatmaya götürmüş... Koyunlardan biri ot yemeyince kafasına tüfekle vurmaya başlamış hafif hafif...Ateş alan tüfek çobanın başına isabet etmiş ve çoban orda yığılmış kalmış... ----------------------------------------------------------- 2 kafadar ava çıkmışlar kafadarlardan biri DSİ'nin sulama kanalını görmeyerek düşmüş.. Öbürü arkadaşını kurtarmak için av tüfeğini uzatmış..Kurtulmaya çalışan (yüzme bilmeyen) kafadar tetiğe basmış yanlışlıkla =).. Kafadar yediği kurşunla oracıkta yığılmış..Öbürüde yüzme bilmediği için boğularak ölmüş...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 o sonuncu italyan a acıdım bea...karısı gitmiş yazıktır :([signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İlginçmiş. Arkadaşlar hepimiz kardeşiz bu kafga ne diye. Bütün millet kavga etmeye başladı forumlarda relax :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bi tane de benden :D biraz igrenc olay ingiltere'de geciyor. Bir kadın arabasıyla giderken yolun kenarina park etmis 2 tuhaf araba gorur. Merakina yenik dusen kadin arabalara yaklasir ve bi tanesinin kapisini acar. Elinde bi islaklik hisseder. Eline bakınca cigligi koparir. Elindeki kandir. Durumu hemen bi polise bildirir. Polisler arastirma yaparlar. Arabalarda iki kafasi kopuk adam bulurlar ama olayin nasil oldugunu anlayamazlar cunku arabalarda veya cesetlerde hasar yoktur kafalari disinda. Ozel bi ekip getirilir ve 2 gun sonra olay cozulur. Olan sudur : sisten yolunu goremeyen iki farkli seritten giden arabadaki suruculer yolu gormek icin kafalarini camdan disari uzatirlar. Birbirlerini gormeyen suruculerin kafalari birbirine carpar. Sonrasi malum. Kafalari patlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 çok kötü ya[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar