Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Footlocker, 27 Aralık 2004 03:13 tarihinde demiş ki: absy dungena en az lvl kaç olup gidiyim para kasmak için Leech'ler için gitceksen level 20-25 Sonraki her kat için 1-2 level daha ekle.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 selamı var gercekler acıdır :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yani bi lvl 30 yapsam çat çat indiririm ölemi
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 assasiansan 20de kesebılırsın worm heralde. bazı ipucları icin. http://forum.paticik.com/view.php?id=101189 http://forum.paticik.com/view.php?id=101600 http://forum.paticik.com/view.php?id=101912
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 evet assasianım ama lvl 25 olduk hala skillerde bi taneden başka cıkmadı yoksa benım mi bişey yapmam lazım
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 3. kata geldiğinde "Gaza gelmişken bi kat daha çıkayım" deme. Dördüncü katta Solid Bin var. Bandicoot'lara benzerler. Ben bi kere "yerim lan ben bunları" dedim, onlar beni çiğneyip çiğneyip tükürdüler..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bu sırada 1 saat 11 dakikada üçüncü sayfaya ulaşan ilk topic bu oldu galiba. Kutlayalım efenim... :tebrikz::tebrikz::tebrikz: :tebrikz::tebrikz::tebrikz: [signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Aralık 2004 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: fatihkaraca, 27 Aralık 2004 03:18 tarihinde demiş ki: 3. kata geldiğinde "Gaza gelmişken bi kat daha çıkayım" deme. Dördüncü katta Solid Bin var. Bandicoot'lara benzerler. Ben bi kere "yerim lan ben bunları" dedim, onlar beni çiğneyip çiğneyip tükürdüler.. :) peki oraya gateden nereyi secerek giddecegim
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Çok göözzel ve möhüüüm bi soru. Hemen cevaplayalum... Burayı tık tık ettiğinizde açılan sayfada "Abyss Dungeon" başlığını dikkatle ve özenle okuyup hazmediniz.. [signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: fatihkaraca, 27 Aralık 2004 03:21 tarihinde demiş ki: Çok göözzel ve möhüüüm bi soru. Hemen cevaplayalum... Burayı tık tık ettiğinizde açılan sayfada "Abyss Dungeon" başlığını dikkatle ve özenle okuyup hazmediniz.. teşekkürler inanın sıkıyorum sizi ama bilmiorum işte kusura bakmayın
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Cıx ben sıkılmıom. Burda bişiler yazarken kendim yazıp kendim eğleniom. Geyik geyik yazıom zaten genelde farketmişinizdir. Eğleniyom yani :D:D Sıkılan arkadaşlar varsa onlar için bişi diyemem :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Aralık 2004 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: fatihkaraca, 27 Aralık 2004 03:23 tarihinde demiş ki: Cıx ben sıkılmıom. Sıkılan arkadaşlar varsa onlar için bişi diyemem :D :D
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Fatih yokta imzanı kucult gosunu sevıyım,sayfalar cok uzuyo :) Yok hani,kırk yılda bi yazan bi insan olsan tamam,ama deli cene var sende :) [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 27 Aralık 2004 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bencede....[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bu nasıl?[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Footlocker saat 4 ten önce hayatta gelmez...[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: fatihkaraca, 27 Aralık 2004 03:29 tarihinde demiş ki: Footlocker saat 4 ten önce hayatta gelmez... ok nabalım sabah dersi ekicez artık :P
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Delisin,ama ben emmy e asık oldum.Bu arada bu kızı ben bugun bi filmde gordum (the day after tomorrow),adını ogrendım,netten bulabıldıgım tüm fotolarını ındırdım,abi eski sözlümün tıpa tıpın tıp aynısı.1 senedir görmuyodum kızı,duygularım kamaştı,aptal oldum. Ee bosuna hayatımızı 15 saat oyun oynayarak gecirmiyoruz,kac erkegi buna benzer bi hatun terkeder dimi.Neyse uzatmıyım,azcık döktüm rahatladım.[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 27 Aralık 2004 03:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Footlocker. Ares li aslında çok az var Buzkirpisi Xigenonlu. Ben Ares'li. Diez'li bi kaç kişi var. Yaklaşık %55 Xigenon, %35 Ares, %10 Diez'li[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 anladım oyundaki nickin ne? buarada ilgi alakan için teşekkür ederim tekrardan
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Buzkirpisi. Ben o mesajı başka bi başlığa atmamışmıydım . "Bu emmy değilmi. ne işi var orda" diye :D Yanlışmı hatırlıom? :-?[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Footlocker, 27 Aralık 2004 03:32 tarihinde demiş ki: anladım oyundaki nickin ne? buarada ilgi alakan için teşekkür ederim tekrardan Efenim. Oyundaki nickim undeath. Level 35 kıytırık mageyim. Bilgim daha çok oyunun tekniğiyle alakalı. Çoğunlukla kalluga,asga gibi piana'nın farklı yerlerindeyim. Ama çağırırsanız moradon a gelirim. İşlerin yoğunluğundan fazla giremiyorum. Yılbaşından sonra oyunun anasını ağlatma amacı gütmekteyim. Saygılar :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 "Tekniğiyle" derken server-client kodları, yazılımı vs.vs.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Öne çıkan mesajlar