Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Xig e girebiliyormusunuz diye bir soru sorsam?
xantia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Denemiştim ama girememiştim desem !?
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Sadece xigenon değil hiç bi servera login olamıyor desem? Server yine s*çtı desem?[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Valla bendede iyimi log in failed connection dioyr şifreyi kabul etmiyor oh rahatladım valla....... :([signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 iyide sinir etmeyin adamı,simdimi oldu sanki 4 saattir böle,niye susuyodunuz? bende eziklik olmasın diye topic acmıyodum öyle beklıyorum alala :D
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ben yeni girdim daha. Ayrıca 4 saat olmasına imkan yok ben 1 buçuk saat önce oyundaydımkine ? Bahsettiğimiz sorunlar farklımı acep? Ben şu anda server seçme bölümüne kadar geliorum. Ama tüm seçtiğim serverlarda "Login failed" diyo. 10061 hatası verio. (Ezberledim bu hatayı. Connection Refused'in KOL'cası. :)) [signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Aralık 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ben saat 2 de oyundaydım birden herşey durdu lag sandım uzun sürdü bende bekledim disconnect dicek diye 15 dakka gecti hiç bir şey olmadı bende cıktım ve cıkış o cıkış şimdi şifrem kabul etmiyor :([signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Banlandıysak ne gülerim varya :D:D:D:D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 valla ben ağlarım daha yeni 51 olmuştum :( ama buz kirpisi banlansın :D:D:D:D:D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ahaha :) Ben para ödüyom falla banlayamaslar :-p
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Buzkirpisi. Durup dururken kimseyi banlamazlar zaten. Ban sebebi yarattığın zamanda serverin sponsoru olsan tanıyacaklarını zannetmiyorum :D:D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 3-4 ay oluyo,areste 2 kere ban yedım,tecrübem var fatihim :D
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 gerçekten ne buya...bugün başlamıştım sarmıstı lvl 25 de yaptık bansa direk soğurum
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Footlucker. Durup dururken banlamazlar merak etme.. Buzkirpisi benim ne demek istediğimi anladı :D:D Banlanmadık sadece serverda sorun var.. Buzkirpisi ben 2 haftadır filan oynuyorum 2 kere ban yedim 1 kere char çalındı. Nasıl permormans? :D:D:D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: fatihkaraca, 27 Aralık 2004 03:06 tarihinde demiş ki: Nasıl permormans? :D:D:D Permormans ne ya? Performans olcak o... said: fatihkaraca, 27 Aralık 2004 03:06 tarihinde demiş ki: Footlucker. Bu da Footlocker olcak... [signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 27 Aralık 2004 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 korkma sana ban gelmes bazı arkadaşlarda hack var ondan ban yediklerini sanıyorlar baş harfi fatihkaraca :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 roque açtım ve dagger ruaz yapıorm ii yapıyomuyum? bide armor ve weaponlar çok pahalı ya cıldırcam parasızlıktan
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 söle fatihe sana kohack yollasın onunla apra kas ama sonra fatih gibi ban yeme :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Valla dagger ruaz ın yanında bide permormans yaparsan deli olur :D :D Tabi arasıra aprada kas :D Nası görmemisim onu halla halla :-p [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 27 Aralık 2004 03:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bu questler falan nasıl oluyo..acemiyim kusura bakmayın
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 apra değil para olcak :D:D:D:D:D:D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ehhe para sorun gerçekten bi armor alıyom pırt gidio paramara yok silah desen alamadım ki daha :P
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: BuRiAL, 27 Aralık 2004 03:07 tarihinde demiş ki: korkma sana ban gelmes bazı arkadaşlarda hack var ondan ban yediklerini sanıyorlar baş harfi fatihkaraca :D Eben nasıl BuRiAL? Uzun zamandır görüşemedik. Bir ara uğrayıp hal hatırmı sorsam ne? :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Buzkirpisi, 27 Aralık 2004 03:10 tarihinde demiş ki: Valla dagger ruaz ın yanında bide permormans yaparsan deli olur :D :D Sendemi brütüs? Hop Goblin şokundayım saatlerdir. Kurtulamadım daha nabim.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Footlocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 absy dungena en az lvl kaç olup gidiyim para kasmak için
Öne çıkan mesajlar