od3on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Dungeon_Master, 27 Aralık 2004 17:57 tarihinde demiş ki: çünkü g.t herkes de var!? alal hepsi bir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Yani genelde Türk kızlarının g.tü büyük, göğsü küçük oluo. (Hayvanlaşmaya mı başladım ne?) Tabi istisnalarda var. Ondan Türkiye'de kızların göğsü bööle seçimlerde daa bi etken gibi oluo. Asıl soru sadece vücut mu önemli?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 süper yaa çok komik[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 turk kizlarindan bahsetmedim ben :) olay tabiki sadece vucut deil ama bu sadece bi fikra. said: Dungeon_Master, 27 Aralık 2004 18:02 tarihinde demiş ki: Yani genelde Türk kızlarının g.tü büyük, göğsü küçük oluo. (Hayvanlaşmaya mı başladım ne?) Tabi istisnalarda var. Ondan Türkiye'de kızların göğsü bööle seçimlerde daa bi etken gibi oluo. Asıl soru sadece vücut mu önemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Basenler ve göğüsler standarttır. Türk kızı türklerin ise bacakları kalındır. O kader.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Alexi_Septimus, 27 Aralık 2004 19:18 tarihinde demiş ki: Basenler ve göğüsler standarttır. Türk kızı türklerin ise bacakları kalındır. O kader. süper tespit lol......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 türk kızı türkler nedir? :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ben bir sevgili istiom benle w3 oynicak ps2 oynicak gel dicem gelicek git dicem gidicek :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Benimki FRP'den anlasın yeter :D[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Cthulhu_, 27 Aralık 2004 19:32 tarihinde demiş ki: türk kızı türkler nedir? :) Orc +2 Strength , -2 Intelligence , -2 Charisma[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 -2 de dex tabi.. daha yavaş vuruo yağlı olduu için[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 sufer ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 iide benim etrafımda ki türk kızları istisna desem olmıcak ki, hepsi mi istisna... çirkin kız yoktur peki ne vardır [spo1=tahmin ettiğiniz gibi]az vodka vardır[/spo][signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Sheref, hafize anayı güzel kıvama getirmek için 349.3 litre vodka içmen gerektiğini bilmiyorsun sanırım ?[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 muhaha öldüm süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar