Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 1 haftaya yakin suredir ariyorum.. yok yok yok.. Leadtek'in siteside dahil baktim.. WinFast TV 2000 XP falan var.. ama bu driverlarida software'ida bulamadim.. Sambadi help mi .. :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 cehennemin dibinden buldum çıkardım al :D ftp://203.66.138.20/tv_tuner/tv2000/ tüm versionlar var denersin en stableını kullanırsın..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Kenk valla bulamadim onlardada :) Hepsi WinFast TV 2000 XP.. Benim ki WinFast TV 2000.. eheh.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 up.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar