Katibim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 arkadaşlar malumunuz kızım büyüdükçe aracımız küçük gelmeye başladı (haa bu arada bende 1 aylık sıfır ibiza var ) Aracımızın bagajına pusetini koyduğumda tüm bagaj komple kapanmakta tavsiyelerinizi bekliyorum... Şu sıra jetta filan bakıyorum ama aradığım aracın en az 1.4 tsi motor kadar güçlü olmasını da istiyorum... Ha son olarak dizel istemiyorum... Masraflarıyla filan uğraşamam Hadi şu kafası karışık patiye el birliği bir yol gösterin Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 toledo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 c-max 180bg ecoboost http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-boyasiz-titanyum-x-paket-180-bg-ecoboost-motor-152205005/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Katibim said: arkadaşlar malumunuz kızım büyüdükçe aracımız küçük gelmeye başladı (haa bu arada bende 1 aylık sıfır ibiza var ) Aracımızın bagajına pusetini koyduğumda tüm bagaj komple kapanmakta tavsiyelerinizi bekliyorum... Şu sıra jetta filan bakıyorum ama aradığım aracın en az 1.4 tsi motor kadar güçlü olmasını da istiyorum... Ha son olarak dizel istemiyorum... Masraflarıyla filan uğraşamam Hadi şu kafası karışık patiye el birliği bir yol gösterin Saygılarımla... abi bi ayda kızın tam olarak ne kadar büyüdü afedersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bir puseti ve bir büyük çantası olacak kadar çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bu adamda sürekli araba alıp satıyor arkadaş nasıl devlet memuruymuş anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 octavia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 kovboy said: Bu adamda sürekli araba alıp satıyor arkadaş nasıl devlet memuruymuş anlamadım ki ya aslında alıp satma yapmıyorum Golf ümü satıp borcumu ödedim İbiza aldım küçük geldi Şimdi alacağım araba eminim uzun süre gidecektir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 jettalar filan nasıl Yada 1.6 fsi passat lar ? Tsi motor gücü verirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 tavsiye verir gibi tavsiye istemişsin evet bence de geniş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Katibim said: bir puseti ve bir büyük çantası olacak kadar çok :D 1 ay önce bebeklerin puseti ve çantası olduunu bilmiyodun yane ? neyse reno grand scenic al bence 2011 model 20k kmde cam tavan vsvs yukardaki güsel işte, senin çocuk hızlı büyüyor, almışken büyüğünü al ordan transit, crafter, 302mersedes felam devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-cadillac-ss-motors-2011-cadillac-escalade-6-2-hybrid-7-kisilik-152198921/detay 7 kişilik rahat rahat sığarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ya alabileceğin 3-4 araba var zaten onların dışında sana ne önersek katip olduğun için uçuk gelcek istemeyeceksin yine aynı yere döneceksin o yüzden git o 3-4 arabayı kullan test et beğendiğini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Katibim said: kovboy said: Bu adamda sürekli araba alıp satıyor arkadaş nasıl devlet memuruymuş anlamadım ki İbiza aldım küçük geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Rhom said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-cadillac-ss-motors-2011-cadillac-escalade-6-2-hybrid-7-kisilik-152198921/detay 7 kişilik rahat rahat sığarsınız deri koltuk yazın sıkıntı olur pişik yapar çocuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Katibim said: kovboy said: Bu adamda sürekli araba alıp satıyor arkadaş nasıl devlet memuruymuş anlamadım ki ya aslında alıp satma yapmıyorum Golf ümü satıp borcumu ödedim İbiza aldım küçük geldi Şimdi alacağım araba eminim uzun süre gidecektir bana abi mangodan sevgiline pantolon mu alıyorsun küçük geldi diyorsun. araba lan hiç mi araştırmadın fasçd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bizim arkadaşlar 2 kişilik reno sembole sığdırıyolar herşeyi çocuklar 2 yaşına geldi. nesi küçük seatın anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Selam, O sembolde lojistik deposu gibi bagaj var :D Diesel'in masrafı? 10bin km'de bir 350TL veriyorum! Scenic bak; bagaj geniş ve özellikle arka diz mesafesi şahane. Arka koltuklar ileri-geri yapılıp, sırtlık eğimleri bağımsız ayarlanıyor. İlk çocuk varken bizim kombinasyon şuydu: [list] [*]Ön koltuk sırtlığını komple öne yatır, konsola doğru çek [*]Hanım sağ arka koltukta öne doğru ayaklarını uzatabilir :D [*]Çocuk koltuğu benim arkamda [*]Çocuğun çantası ya arkada ortada yerde veya bagajda(ortadaki koltuğun sırtlığını yatırıp arkaya uzanıyordu, arada da kol dayama yapıyordu kendisine) [/list] 2 çocuk olunca sağlı-sollu oturuyorlar. Orta koltukta montlar ve büyük oğlanın kreş çantası. Arka orta koltuğun dibinde de çocukların çantası. Tüketimi düşük, içi ferah, bakım maliyeti ucuz, klima elektronik, tüketimi düşük, oturma pozisyonu rahat, yan rüzgardan etkilenmesi fazla, yol sesi alıyor, tüketimi düşük, ikea'dan süper eşya taşınıyor(arka koltukları söküp çıkarttım ve 3 kişilik deri kanepe taşıdım). Çocuk varken HB veya klasik sedan olmuyor. Tek alternatifin Octavia olabilir :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Tam olarak onu dicektim 1.4 tsi dsg octavia 2010-11 model arası nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Selam, DSG'sine bakar :P Bir de sanki 120'lik TSI'lar 140'lıklara oranla daha fazla yakıyor gibi gündelik kullanımda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 paramecium said: Selam, O sembolde lojistik deposu gibi bagaj var :D doğruda bizim bagajlara çanta koyamıyoruz. öyle dolu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Abi aracin yakmasini bilemem de ben bi tek haftasonu kullanicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Selam, Limit 40bin olmasa RS6 kâfi gelirdi ama tühhh işte :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Abi benim anlamadığım bu octavia lar ilanı neden bu kadar az ? 1.4 tsi elegance 33 tane ilan var :( sahibinden.com da ?? Çok iyi araç oldugundan kimse satmak istemiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 toyota corolla 1.4 d4d otomatik nasıl araç arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar