Sphere Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Arkadaşlar yeni bir oyun buldum ben süper buldum oyunu.Oyunu yapmak icin acayip zorlanmışlar ama 4500 kişi oynuyor.Ama kimse birbirini göremiyor.Indirme derdi yok.Biraz zor. sitesi su : http://www.battleon.com/ .bence bir deneyin ben şimdiden level 8 oldum. [Bu mesaj Sphere tarafından 26 Aralık 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 oo güzelmiş ya acaba pvp varmı :) neyse ben kasacam biraz :lol:[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 :D hehehehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu ne abi ya her çıkan kesiyo...oynamıyorum ben ya oynamıyorum![signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ilk de benıde kesıyorlardıda sımdı olayı kaptım.AYRICA çok güçlü lerde pes ediyorum :D [Bu mesaj Sphere tarafından 26 Aralık 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=71688 keşke ilk konuyu açan kişi oyunun ismiyle konuyu açsaydı keşke sana da oyunun ismiyle arama yapmadın diye kızabilseydik [signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything [Bu mesaj Kendercik tarafından 26 Aralık 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 a.k.a.: edit derken bokunu çıkartmak [Bu mesaj Kendercik tarafından 26 Aralık 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 alla alla yaptiginiz ise bak.. saracam simdi oyna cikamicam.. dayanamadim lvl 7 oldum zaten isim gucum var ya :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kolay değildir bu oyunu bırakmak. Çok boş ve hoş bir oyun aslında. Eğlendiriyor insanı. Güzeldir güzel.... Takılmak lazım arada :)[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 güzel ama daha kolay yapabilirlerdi :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 oo eski bu ya baya :) geçen sene oynuyodum. level bilmem kaç char vardı, bi girip bakayım. hasulber, level 49, heyt be[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 27 Aralık 2004 07:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ahah şansa bak :) girdim benim de level 49 varmış bitane takılıyım biraz şunla :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 level 14'ümde bi yerden sonra bayar gibi oluyo..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ahahah lvl 14 te bayıldım diyorsunuz ben bi aralar 54 olana kadar bıkıp usanmadan oynamıştım. *!Hmm acaba char hâlâ duruyormu diye düşünür*[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar