Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Biraz önce televizyonda zaplarken gördüm şu gelinim olurmusunmu ne programındaki sinem... Kuşum Aydının programına katılıyor ve oradaki kokoroz yoluk karılar sinemi nasıl kucaklıyor nasıl sıra olup sarılıyor! Sanki vatanı kurtardı... Bu kadar asker gazi oluyor onlara dönüp bakmazlar gidip nelere hürmet ederler...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 zavallı olmaktan kurtulamıcaklar[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Lisedeyken kantine gittim sipariş verdim arkadaşla, yemeğin gelmesini beklerken bankın gerisindeki televizyona gözüm ilişti. Kadınlar olayı değerlendiriyor falan. Bi baktım ciddi ciddi tartışıyorlar "Lan buna giden de, izleyen de manyak ha" dedim, sonra dank etti, bi döndüm kadın bana bakıyo hahaha =) Görüşüm aynı ama =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 vızyon daha ıyı olur gıbı.. cok ayıp. ben her daım ızlıyorum. ızlemeyenlerı de kınıyorum. gıdın ızleyın, hurmet, terbıye ogrenırsınız. saka bı yana, memleket bı semra kocakarısına teslım olmus ya... dana ne dıyım..[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 zaten o çok sevdigimiz semra teyzemiz de yanılmıyorsam hafataya başlayacak olan YENİDEN DENEYELİM Mİ evinde olacakmış vatana millete hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 o kadın kadar kocasını seven yokmuş. ben aşk falan istemiyorum yeterki semra olmasın[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Çok güzel insanlar onlar.. hepsini çok seviyoruz... edtik : Bu arada sinem'in eski sefgilisi benden çocuk aldırdı falan dedi.. herkes reklam yapıyo ...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! [Bu mesaj insight tarafından 27 Aralık 2004 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 semra hanim dansozmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ayrıca semra hanım aptal değilmiş o bir makine mühendisiymiş de[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: -Apex-, 27 Aralık 2004 11:30 tarihinde demiş ki: semra hanim dansozmus. İlk evliliğindede kaçmış kocasına... Allah düşmanıma vermesin..Ne kaynana ne eş..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 YENİDEN DENEYELİM Mİ evi muahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 nasıl anlatsam nerden başlasam türkiye türkiye türkiye türkiye[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 semrahanım bizim kedimizdir[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yine o kuşum aydının programında ata ağlıyodu benim ailem yok filan diyodu sonra ordaki izleyicilerden biri de kalktı ayağa BEN VARIIM OĞLUUM diye bağırdı çok komikti...[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kurtlar vadisi izlemeye gitti herkes pek post almaz bu başlık[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Adamın biri, fi tarihinde demiş ki: [ quote ]milyonlarca spermin arasından gelde birinci ol, gelde şu yaşadığın hayata bak[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 semra hanım benden cocuk aldırrmıştı[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Bıshop, 27 Aralık 2004 13:33 tarihinde demiş ki: bir üst mesaj, yani gereksiz quote / nefr Zuaha Atanın babası pati çıkacak[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Adamın biri, fi tarihinde demiş ki: "milyonlarca spermin arasından gelde birinci ol, gelde şu yaşadığın hayata bak" [Bu mesaj Nefr tarafından 27 Aralık 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 abi bende zaplarken rasladim, kadin diyo sineme yapildiklarini dusundukce hep agladim gozume uyku girmedi falan, oha dedim yani[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Türkiye gibi herkesin millet napıyor diye etrafa bakındığı bir ülkede milleti tv başına kilitleyip uyutmanın en ideal yolu buydu zaten. Bulup yapıp geliştireni bu fikirleri tebrik ediyorum. ABye girip girmediğimiz önemli değil de, Semra bilmemne dedi deyince herkes televizyon başına koşuyor. Bence seçimlere de adaylığını koysun bu Semra. AB görüşmeleri programın formatında yapılsın. Hatta, gelecek sene üyelik tarihi verilmezse biz de "Bir daha deneyelim mi?" evine gireriz ülkece.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 vakit geçiyo işte onların zmaanında forumlar internet olsaydı şu anda bizim yaptığımızı yaparlardı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 simdi ben merak ediyom bu ata ve semra hanıma hic bi kız gelin olarak gelirmi. kadın cadaloz adamda tam bi embesil.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 size bab diyebilirmiyim?[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Pirvan, 27 Aralık 2004 13:21 tarihinde demiş ki: Kurtlar vadisi izlemeye gitti herkes pek post almaz bu başlık Lanet olası ınsanları televıyzon basına baglayıp uyutan hatta hıpnotize edip beyinlerini sulandıran bu salak Gelin-Kaynana ve Damatlar arasında gecen mıgde bulandırıcı programlara karşı olsuturulan bır bilinc bir tepki topicinde gelipte Kurtlar Vadisi başlıyo eyoo Uraşmayın Post atılmaz buraya yazmak senın ne kadar kulturlu ve vurdumduymaz bır ınsan oldugunu ortaya ayna gıbı koymaktadır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: BlaCk_DmC, 27 Aralık 2004 15:37 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 27 Aralık 2004 13:21 tarihinde demiş ki: Kurtlar vadisi izlemeye gitti herkes pek post almaz bu başlık Lanet olası ınsanları televıyzon basına baglayıp uyutan hatta hıpnotize edip beyinlerini sulandıran bu salak Gelin-Kaynana ve Damatlar arasında gecen mıgde bulandırıcı programlara karşı olsuturulan bır bilinc bir tepki topicinde gelipte Kurtlar Vadisi başlıyo eyoo Uraşmayın Post atılmaz buraya yazmak senın ne kadar kulturlu ve vurdumduymaz bır ınsan oldugunu ortaya ayna gıbı koymaktadır. Bence arkadaş güzel bi şeykilde tepkisini dile getirmiş ama sen pek anlamamışsın. ;) Bu arada özür dilerim, "daha" yazacaktım, "dana" yazmışım... yanlış anlaşılmasın. Bi de bi şey sorucam, uyutulmanın nesi kötü? yani insan farketmedigi sürece... farkedince haliyle tepki gösteriyo insan ama farkında değilse bence toplu olarak uyutulmanın pek bi kötü yanı yok gibi...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 27 Aralık 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Semra Hanım insanin kendine yakişani giymesidir[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar