Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dio UO (IPY-vari)

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
13-14 civarı. kasmış baya bir insan var en az 35-40 tekil diyebilirim ama muhtemelen geri dönmeleri için sunucuda ani bir patlamayı falan bekliyorlar diye düşünüyorum. arada forumlarda veya skype'tan anlaşıp bazı geceler 10-15 kişi barracoon yapılıyor, dungeon crawl yapılıyor, bir grup treasure map açıyor, bod kasanlar var, customized housing geldi bir ton dizayn yapan var, rare toplayıcılar var. aslında sunucuda eğlenmelik birçok etkinliği yapan insan var ama hepsi artık birbirini tanır hale geldiği için belli vakitlerde toplanıp giriyorlar. sunucuya bir tane düşman guild lazım, karşı tarafı tahrik etmesi lazım, bloodclan gibi tematik topluluklar lazım.

benim aklıma online saat ile ödül almak, referral sistemi eklemek, guildçe gelenlere yardım etmek gibi şeyler geliyor bu ani patlamayı yapabilmek için. yoksa başka şansı yok.
Mesaj tarihi:
Artariel said:

13-14 civarı. kasmış baya bir insan var en az 35-40 tekil diyebilirim ama muhtemelen geri dönmeleri için sunucuda ani bir patlamayı falan bekliyorlar diye düşünüyorum. arada forumlarda veya skype'tan anlaşıp bazı geceler 10-15 kişi barracoon yapılıyor, dungeon crawl yapılıyor, bir grup treasure map açıyor, bod kasanlar var, customized housing geldi bir ton dizayn yapan var, rare toplayıcılar var. aslında sunucuda eğlenmelik birçok etkinliği yapan insan var ama hepsi artık birbirini tanır hale geldiği için belli vakitlerde toplanıp giriyorlar. sunucuya bir tane düşman guild lazım, karşı tarafı tahrik etmesi lazım, bloodclan gibi tematik topluluklar lazım.

benim aklıma online saat ile ödül almak, referral sistemi eklemek, guildçe gelenlere yardım etmek gibi şeyler geliyor bu ani patlamayı yapabilmek için. yoksa başka şansı yok.

harita değiştir daha basit daha ufak ama çok tantanası olan harita koy çizimleri değiştir. linked-dungeon ozaman farklılık olur.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
türkiye çapında ultima hype'ı bir anda geçtiği için her server duruldu, şu dönemlerde tanıtım yapmaktır, yenilik eklemektir boşa kürek çekmek olacağından sadece beklemekten başka bir şey yapamıyoruz. bir de tek tek oyuncu çekme çabası 10 dakika oynayıp sıkılmaya sebep olduğundan toplu işe yarayacak yöntemler düşünmek gerekiyor.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bugun manyaklık edecek varsa haber eylesin Ben de gelcem. Serverda değişiklikler şart. AUTOLOOT KAPANSIN diyen arkadaşların hepsini kınıyorum burdan. Lootladığın şeyler belliydi adamlar Bütün cesedi saniyesinde lootluyor falan sanıyorlar.Eskiden ne güzel autoloot ile çılgın gibi para kasıyorduk yorulmuyorduk oyuna daha çok konsantre oluyorduk.Uonun ruhunu gm looting sanan zırtolar yüzünden çok ayar olmuştum.Autoloot ile lootlayabildiğin ismi tutan şeyleri otomatik lootluyor [para ve basic thrash itemlar yani] Öyle millet VANQ QATANA lootlayacak falan sanıp suna karşı çıktılar.Bence serverı yeniden canlandırmalıyız.Gelebildim sonunda artık para kasıyom 192391239x12931293 alıp çılgın bir Ev yapıcam.
  • Yeni Oluştur...