BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 selam, internet paketim üzerinden ücretlendirilecek şekilde sms gönderme programı vs var mıdır? çünkü zamanında az sms li ama çok konuşma ve internetli bir paket aldığımdan gerizekalı operatörüm bana sms paketi satmıyor.. sık sms kullanmam gerekiyor şu ara bi dünya para bayılmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 cihaz android bu arada.. velev ki hangouts hattımın sms yerine internet paketini kulanacaksa hemen ona geçeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hattın vodafone sa günlük 10 sms limitin var internetten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 internet paketini kullanarak sms paketi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 avea woops mu ne var. işine yarar gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar