stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hehe alkol alası geliyor insanın dimi?:) bunlar bilinenler diye yazdım bide.çeşit artar aslında.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 terminator rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Chemical, 21 Haziran 2003 19:48 tarihinde demiş ki: Benim en çok denemeyi istediğim içki: Bi karpuz alınır delik açılır içine absolut doldurulur kaşıklanarak yenir[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . boxer denmi ? ;) size onerebilecegim en iyisi ice tea adi verilen olay ama bildiginiz ice tea ile alakasi yoktur gerekenler: bacardi, rum, votka, cin, tekila, portakal likoru , kanyak bir shakerin 5/2 si kadar ağır içkiler 5/1 likör kalan 5/2de kola shakeri buzlari doldurup disi buhulasincaya kadar calkalayin (dogrumu dedim neyse...) Diet Kola tavsiye edilir (kana daha rahat karistigi icin) bu soyledigimi deneyin party ortamlarinda kesinlikle icilesi olaydir bu hele sise cevirmece gibi oyunlardan once mutlaka alinmalidir bi doz.[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i] [Bu mesaj tAKA tarafından 27 Aralık 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Safari+Portakal suyu( nasıı tatl, biliomnu,tam yaz akşamlarına uygun)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 www.i-drinks.com efsane valla[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bir ince uzun bardagin %40 Votka %10 Redbull %25 Şıııleeppsss (Tonic) %25 Sprite Deneyin Süper Oluyor..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 google'dan bakın oyle bedavaya nimet yok; kokteyl'ın adı "excalibur"[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kendime geldim geleli dostlar olamam kimseye düşman,hiç şüpem yok sevenim sağğlam içerim ben bu akşaaaam... şarap en güzel içki türüdür :) onun haricinde colayı ve meyva suyunu tercih ediorum :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 LIICETEA Long Island Ice Tea iç seviş , içir seviş...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: horacegoesskiing, 21 Haziran 2003 19:48 tarihinde demiş ki: Alkollü olması şart mı bu kokteyllerin?[hline]Ben akıllıyım. hayır, sadece meyvesularının karışımı olup da çok pis kafa yapanlar da var (bende annamadım)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar