telnedim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Damarlara (ya da dolaşım sistemine) zarar verir mi? bikaç hafta sonra kas ağrısı için iğne olmaya gidicem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hangi bölgeye yaptıracaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Sol göğüs kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Kas agrisi için kortizon mu veriyorlarmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 önce fizik tedaviye aldılar geçmeyince kortizon önerdiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Doktorlar kar zarar ilişkilendirmesini yapıp vermişlerdir o yüzden biz ne desek yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 tuzu şekeri az alırsan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Zep said: Kas agrisi için kortizon mu veriyorlarmis? kortizonu neye vermiyorlar ki? çok acaip bişi, herşeye iyi geliyor, herşeyi bozuyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Obez iynesi la o :) acayip kilo aldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 pankreası parçalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben de burnum tikali hep diye KBB'ye gittiydim, adam kortizonlu igne basalim 2 ay rahatlarsin dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 saçkıran tedavisinde uyguladılar bana işe yaramıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben egzama yüzünden tek doz kalçadan yedim. doktor en önemli şeyin 20 gün boyunca tuzdan mümkün olduğunda uzak olmamı söyledi. tuz yan etkilerin ortaya çıkmasında etkili oluyormuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 popodan ben de yemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ödem vb bir şey mi var ? Kortizon ciddi yan etkileri olan bir ilaç uzun süreli kullanımda .Ortopedistler kullanıyor iğne olarak gördüğüm ,tek iğneden bir şey olmaz ama faydada etmeyebilir ( 15-20 günden sonra ağrılar tekrar başlayabilir , yine bir aile ferdinden dolayı edinilen ilk el tecrübe ) Kortizonun kendisine gelince bulunuşundan sonra yan etkileri ortaya çıkana kadar ''Mucize ilaç '' olarak ilaç endüstrisinin gereksiz olsada her hastalığa karşı kullandığı bir ürün haline geldi . Bugün mecbur kalmamışsanız kullanmayın diyeceğim bir ilaçtır . Kullanacak kişininde ciddi takip edilmesi gerekir ,yan etkilerinden dolayı. Hem 13 yıldır kortizon kullanan bir aile ferdine sahip olarak ilk elden bilgidir. telnedim said: Sol göğüs kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kas ağrısı var işte. 20 gün fizik tedaviye soktular geçmedi. sonra ibn-i sina'nın algoloji bölümünü önerdiler. devlet hastanesi olduğu için ben de biraz tereddütteyim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar