kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 chromeda çalışmıyor. firefoxta falan bi problem yok. sanırım localde çalıştığım için file:/// hede hödösündenmiş. daha önce başına gelen ve çözen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 panpa kesin bilgi değil şimdi hızlıcana baktım less.js için şöyle yazmışlar: said: there is a known Chrome issue with loading local javascript files. This is a security "feature" in Chrome. There are two workarounds that I know of: 1- Develop your local projects with a web server. You can install and use Apache very easily, though configuring takes some patience. If you are on Windows, you may be able to install IIS. When you do this, instead of double-clicking an HTML file, you will browse to it from http://localhost/ 2- Add the command-line switch -allow-file-access-from-files to your shortcut and Chrome will allow you to load LESS.JS without a fuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 of özel mesajmış alıntı sandım dsf. özelden yaziim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 iis olmuyomu illa apache falanmı lazım lan ne salak bişiymiş sinirim bozuldu aaaa fenalık bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://www.wampserver.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 halletmiştim panpa sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Hallettin de muhtemelen anlamayanlar olacaktır. Diyor ki doğrudan çift tıklayarak ulaşmayın. Localhost üzerinden gidin html sayfasına. O yolla chrome'dan gidince sıkıntı olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar