darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Love brand deyince aklınıza ne geliyor? pazarlama ve satışla ilgilenen patilerin profesyonel görüşlerini alabilirsem sevinirim. bi assignment verildi. tam olarak love brand diye bir konsept bulamıyorum ama "brand love" "lovemarks" gibi konseptlerle aynı anlama geldiğini tahmin ediyorum. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 sevgililer günü geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 cidden kimsenin bi fikri yok mu yahu. piii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bir marka kendi ürünün kalitesi ile tüketiciye sağladı faydalar dışında, tüketiciyle duygusal anlamda bağ kurarak ve onların hayatlarında bir önem kazanarak lovebrand/lovemark olur. genelde iletişimini ürün faydaları yerine (3kat daha temizler veya 8 kat beyazlatır gibi) tüketicinin hayatına dokunacak insightful fikirler üzerinden yapanlar lovebrand haline gelir. Örn: OMO - kirlenmek güzeldir. Coca Cola mutluluğu paylaş. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Love brand diyince genel olarak musterisiyle sozgelimi bir duygusal bag kurabilen veya musterinin markanin urunuyle duygusal bir bag kurmasini saglayabilen, ve kalitelerinden bagimsiz olarak (elbette etkilidir) musterinin sadakatini kazanabilen, sozgelimi musteri o servisi alirken ve urunu kullanirken farkli oldugu hissini yasatabilen markalar anliyorum. mini guzel ornek. Loyalty programlari ve konfor anlayisi acisindan starbucks yine guzel ornek, belki disney i sayabiliriz. Marvel i kesinlikle sayariz. ayrica google: "designed serendipity" , baya baya alakali bi seyler bakiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 mortis dakika arayla yargilamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 darkwingduck said: Love brand deyince aklınıza ne geliyor? pazarlama ve satışla ilgilenen patilerin profesyonel görüşlerini alabilirsem sevinirim. bi assignment verildi. tam olarak love brand diye bir konsept bulamıyorum ama "brand love" "lovemarks" gibi konseptlerle aynı anlama geldiğini tahmin ediyorum. ne dersiniz? zappos geliyor aklıma yukarıda okuduğum örnekler dışında aşağıdaki kitap yüzünden. hatta bunu tavsiye ederim. çok şey çıkarmıştım bu kitaptan kendime http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/e3/Deliveringhappiness.jpg/200px-Deliveringhappiness.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 zapposu arayıp açım diyen adama pizza sipariş eden ve vip statüsüne alan bi "marka" düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ve tabiki mcdonalds. http://thesituationist.files.wordpress.com/2007/08/ronald-mcdonalds.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Tabii ki victorias secret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 apple baya iyi blackberryde oyleydi sonra gg amazon olabilir benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 benim için; Nike Sony VW Seiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 MORTİS kola var kola! ister misin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 lanet olsun hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 atom fiziğine de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 en cok ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sevgiline kızgın damga basarsan love brand oluyor diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 biri gate açabilir mi kaçıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kesmeyin ben craftım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 emekçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 00o0oo00o0o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 An Corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 reskill mi atac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 00o0oo00o0oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar