mawiman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Arkadaşlar bir arkadaşım 6 aydır PTC sitelerine üye ve ciddi anlamda paypal da parası birikmiş ... hiç yatırım yaptın mı dedim sadece paypal hesabını aktif etmek için bir miktar para verdin dedi onun dışında hiç yatırım yapmadım paramı döndürdün dedi bana sağlam bir kaç site verdi bende onun izinden gidiyorum ... PTC siteleri hakkında bilgisi olan varsa birlikte hareket edelim diyecektim çünkü bilği paylaşımı önemli birbirinin refi olmak diye bir durum varmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 said: Paypalı aktif etmek için bir miktar para 1 dolar ssadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Onu da geri ödüyolar lol Konuya gelecek olursak, patide bişey paylaşımı genelde cannibalism ile sonuçlanıyor. Bkz: Bitcoin thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ptc sitesi değil ama bir ara winat9 vardı çok iyiydi ayda bedavadan hiç çaba sarf etmeden 40 lira geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Hayır gelip bize niye soruyorsun 6 aydır o baya para biriktiren arkadaşına sorsan o daha iyi bilmezmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 aynen öğrende gireyim bende aylık app param çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 para vermeden para birikmez abi. birikse birikse 2-3 dolar birikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 3 doları ezip geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 takip etiğim bir site var arkadaşımın önerdiği ... ilk ödememi alayım sizlere de paylaşıcam bana halen biraz saçma kiralık ref. direc. ref.ler falan var onlarda tıklıyor falan filen ... ödeme yapıp yapmıyacagını bilmiyorum arkadaş yapar diyor ... hemen aklıma afrika ülkeleri geldi aylık gelir ortalamaları 2$ seviyesinde olan ülkeler girip internete ptc sitelerinde reklam tıklasından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi ptcde sadece ptcyi kurana para kazandırırsınız aptal olmayın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Somon said: abi ptcde sadece ptcyi kurana para kazandırırsınız aptal olmayın plx banada öyle geliyor ... kasmalı web tabanlı oyunmuş gibi oynuyorum ... günde 4 reklam tıklıyorum çıkıyorum ... bakalım ödeme yapıcak mı site .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ödeme yaparda sana 50 dolar öderken amcalar 500000 dolar alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Somon said: ödeme yaparda sana 50 dolar öderken amcalar 500000 dolar alıyor eee tüm sektör öyle sen fabrikada çalıştığında asgari ücret alırken hiç çalışmayan patronlar götürüyor... Kapitalist düzen böyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar