Ati Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Soyle bi plugin var mi? Karşindaki insanin o an kimler ile konuştugunu(sadace isimleri-emaileri) gösteren bi plugin var mi varsa paylaşin benimle :D[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Oha? :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ya yapmiştir bir manyak kesin ya :D Bende biraz çaksam soye progciliktan fln kesin yapardim:P[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kiskanclik , asiri merak nelere kadir be :-) ..olmaz mi www.karsindakikimlerlekonusyubiogrenimajanlikyapim.com a bi bak :P anca keyloger cart curt yuklicen karsi makineye ne yazdigini goricen . ya da yine o tarz bi hack programi flm . ole bi plug in etige aykiri ztn istese de microsoft yapmaz. baskasi yaptiysa da duymadim ama sanmiorm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 vay sadace kiminle konustugunu görmek istiyorum :D[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Varsa banada lasım :)[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 aradım bu topici bulabildim ama walla bazıları sayesinde yeni topic acmaktan korkar olduk =) neyse.benim olay alakasız olucak ama bu aralar baya bi millet kullanıyo bu plug-inleri yok handwrite,yok kar$ındaki pencereyi kapatınca gösterme,converter tarzı falan.. bunları kullanan,nerden yüklendigini bilen var mı? bi tek handwrite'ı kolay buldum googledan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 miranda kullanın rahatlayın zilyon tane plugini var ayrıca ne o ole programcı olsam yazarım filan, yazılabilse yazmazlar mı o msnin sunucusunun sana gönderdiği veriyle kısıtlı[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 handwrite ı nerden bulduğunu bana yollasana :) bende istiom :D bende arıom am ayoklar :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 plus için sieyi buldum :) http://www.msgplus.net/pluginsdb/down/[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 direkt hackledin hocam makinayı =)[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: zgrw, 26 Aralık 2004 14:48 tarihinde demiş ki: plus için sieyi buldum :) http://www.msgplus.net/pluginsdb/down/ handwrite ve karsidaki pencereyi kapatinca mesaj verme olayi bu pluginde var mi?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 var ama handwrite bende sorun çıkardı :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ben 6.2'nin ustune kurdum sorunsuz calisiyor suan..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bilgisayarı acık bıraktıgınızde yatıp uyudugunuzda sıze msj atılınca otomatık cvp veren uyuyor falan gıbı bır programı nerden bulabılırım ?[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 msn plus da vardı öyle bir özellik msn plusda çoklu dışarda iletileri [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 26 Aralık 2004 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Mavi, 26 Aralık 2004 19:39 tarihinde demiş ki: bilgisayarı acık bıraktıgınızde yatıp uyudugunuzda sıze msj atılınca otomatık cvp veren uyuyor falan gıbı bır programı nerden bulabılırım ? onu bulursan banada p.m ile link atabilir misin?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Baskasinin kimlerle konustugunu gosteren bir plug-in yapilmasi imkansiz cunku sizin client'iniza oyle bir data gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Math-, 26 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 26 Aralık 2004 19:39 tarihinde demiş ki: bilgisayarı acık bıraktıgınızde yatıp uyudugunuzda sıze msj atılınca otomatık cvp veren uyuyor falan gıbı bır programı nerden bulabılırım ? onu bulursan banada p.m ile link atabilir misin? msn plus yükle orda öyle bir eklenti var.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yaw arkadaslar ben bu pluginleri calıstıramiorum yukledım bir suru ama hic birini bulamıorum msn icinde ornek ColorNick version 2'yi yukledım ama nasıl calıstırcam bunları..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Messenger Plus! 3 ü yüklemeniz lazım öncelikle google da msn messenger plus diye aratın çıkar sitesi plugin ler ona yükleniyor[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hadi kolaylık olsun linki de verelim http://www.msgplus.net[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar