Zegna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bruma icin acıktan verdiginiz paralar yaramış antepe ahah
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Eheheheheheheheheh 3 deyince guluyoruz arkadaslar.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 eboue, amrabat, burak, dany, emre çolak, hakan balta . sorgusuz sualsiz göndermeleri lazım. hatta toparlanmayacaksa selçuk da öyle. trabzona geri dönsün. snejder geldiğinden beri bu selçuk mala bağladı sanki, bir tek bana mı öyle geliyor?
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 AtlaraFisildayan said: eboue, amrabat, burak, dany, emre çolak, hakan balta . sorgusuz sualsiz göndermeleri lazım. hatta toparlanmayacaksa selçuk da öyle. trabzona geri dönsün. snejder geldiğinden beri bu selçuk mala bağladı sanki, bir tek bana mı öyle geliyor? Selçuk Fb ye gelebilir, hatta Size Sol bek veririz türk.
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 taraftarimizin her turlu puan kaybindan sonra, yarim olan akillarini da kaybetmeleri bazen takimimdan sogutmuyor degil beni. sonra fb ya da bjklilerin yorumlarini okuyorum. hemen isiniveriyorum tekrar.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 BENCÖ SNAYDIR GİTSİN MANÇİNİ ANTEPİ ÇALIŞTIRSIN
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 http://www.radyospor.com/canli_cam.html telegol ekibi var gökmen yok ama :(
Öne çıkan mesajlar