fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Şerefsizin birisi sanırım benim lastiğe bıçak sokmuş ve teker üçgen tarzında kenardan zarar görmüş. Yolda patlamasından endişe ediyorum. Lastikleri yeni de aldım michelin marka. Nasıl anlaşılır patlaması vs. Lastikçi "hemen değiştirelim abi 50 km gidemezsin diyeceği garanti gibi". Şu ana kadar o halde şehir içi 80-100 km gittim. Öyle balon gibi patlar mı? Yavaş yavaş havası mı iner. Ya da ben kuruntu mu yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Kesikler patlamaz, iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 fizik biliyoruz da o kadar da değil ne dememizi bekliyorsun ya da kim nasıl bir cevap verirse güveneceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 kharon nasi cevap verirse versin guvenirim ben araba konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 KHaRoN said: Kesikler patlamaz, iner. +1 Tubeless in olayı o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 100-120 km arası giderken inmez,patlamaz değil mi o teker. Bu başlığı geçen sene tekeri patladığı için kaza yapan bi araba haberinin etkisi ile açtım. Uzun yola çıkabilirim şu 10 gün içersinde. Gerçi bi lastikçiye gideceğim ama buraya da danışmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar