cemad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Azmodai, 16 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki: fatih sonkaya gibi bir adam basina buyruk fanteziler yaparsa del bosquenin sucu ne? ya adam maça konstanre olamadıysa çıkar ozaman. juanfranı nasıl çıkarıyorsun 30.dk da bunu da çıkar. böle bahane olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya ben sezonun başından beri bakıyorum bi korner atılıyor 5 adam boş boş geziniyor içerde hiçbişey veremedi del bosque gerçek bu bence[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bence sorun yönetimden kaynaklanan bir olay aslında ama.. bunlar olayın iç yüzü ve kimsenin tam olarak bilmesine imkan yok.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ewt yaa, zaten korner olduunda aklıma geçen sene stamın attıııı gol geldi aklıma we dedim kesin yedik golu ....[signature][hline]msn: [email protected] icq:173196330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 gruptan ilk 3 çıkıodu dimi ..??[signature][hline]msn: [email protected] icq:173196330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 elemeli usulde herşey olur abi nası bişey beklemiyelim takımdan saçmalamayın.. sizin ettiğiniz de laf yani, bi maçta sıçınca küme düşürsünler, FB maçındaki gibi oynarsak da şampiyonluk kupasını versinler o zaman..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 takımın genel durumundan bahsediyorum bi maç iyiyse 10 maç kötü yalanmı? varya ben yönetim yerinde olsam 2 antrenörlee çalışırım ziya doğan'la rıza çalımbay'ı getireceksin öyle bişi yapsalar güzel olur bence ama kabul edermi adamlar o ayrı konu[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ziya boşta nie etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 kes artık ilker yasin *!iki elini yana açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 çift antrenörden bahsediyorum 2 antrenör anlaştığı sürece bence faydalı olur[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: cemad, 16 Aralık 2004 22:51 tarihinde demiş ki: kes artık ilker yasin *!iki elini yana açar* lol[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Fatih allah belani versin be...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ilker yasin'de bjkli taraftarları yerden yere vuruyor aşağılamalar fln çoştu hauah[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 mesaleye niye takti ki simdi ?[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Tümer götür topu evine Tümerrrrrr[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 lol ilker yasin çoştu ama adam haklı ve dediği de doğru aslında o meşaleler yanmasa olmaz bak elin parmalısına, stadyum değil mübarek konser, adamın biri yandan bağırıp bağırıp duruyor olmayan seyircisini ateşlemek için :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bekle bosque bekle 89.dk da yaparsın oyuncu değişikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 o ne gol :([signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aha 3-1 bu maç burda biter bay bay bejeke ne yazıkki[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Süper gol[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 iyi vurdu degano, birazda sans golu ilker yasin kralsin[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 1. olamamnın güç olduğu şu grupta 4. bitiriyoruz helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bosque'nin maç sonu istifasını vermesi lazım,vermesse ayıp cidden artık hedefte kalmadı[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya hala oyuncu değişikliği hazırlığı yok deliricem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 güle güle uefa.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar