Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJK-Parma

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 16 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
fatih sonkaya gibi bir adam basina buyruk fanteziler yaparsa del bosquenin sucu ne?
ya adam maça konstanre olamadıysa çıkar ozaman. juanfranı nasıl çıkarıyorsun 30.dk da bunu da çıkar. böle bahane olmaz
Mesaj tarihi:
ya ben sezonun başından beri bakıyorum bi korner atılıyor 5 adam boş boş geziniyor içerde hiçbişey veremedi del bosque gerçek bu bence[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
bence sorun yönetimden kaynaklanan bir olay aslında ama.. bunlar olayın iç yüzü ve kimsenin tam olarak bilmesine imkan yok.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
elemeli usulde herşey olur abi nası bişey beklemiyelim takımdan saçmalamayın.. sizin ettiğiniz de laf yani, bi maçta sıçınca küme düşürsünler, FB maçındaki gibi oynarsak da şampiyonluk kupasını versinler o zaman..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
takımın genel durumundan bahsediyorum bi maç iyiyse 10 maç kötü yalanmı?
varya ben yönetim yerinde olsam 2 antrenörlee çalışırım ziya doğan'la rıza çalımbay'ı getireceksin öyle bişi yapsalar güzel olur bence ama kabul edermi adamlar o ayrı konu[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
lol
ilker yasin çoştu
ama adam haklı ve dediği de doğru aslında
o meşaleler yanmasa olmaz

bak elin parmalısına, stadyum değil mübarek konser, adamın biri yandan bağırıp bağırıp duruyor olmayan seyircisini ateşlemek için :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...