Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 benim bir arkadasim buraya ogretmen atanmis. cok israr etti patiye yaz diye sdf göle hakkinda bilgisi olan var mi? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hudut kartalları + "soğuk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Allah kurtarsın kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 türkiye değil orası baska bi yer kötü manada söylemiyorum artı batuma yakın mis gibi gider haftasonları gezmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Kızlar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Giden bir tanıdığım okuma yazma oranının yüksek olduğunu ve çocuklarda okullanma oranının çok yüksek olduğunu söylerdi. Başı kapalı pek insan yok demişti. Onun aktarımları hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 babam ardahanlı. akşam arayıp sorup bilgilendireyim seni. ardahanın insanı güzeldir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Geç oldu belki biraz ama Ardahan'da ikamet ettim bi süre. Göle Ardahan merkeze göre daha havadar ve insanları daha iyi cidden. Okumuşluk oranını bilemeyeceğim ama ta Samsundaki iki dişcim de Ardahan, Göleliydi. Kars'a da daha yakındı sanırım hem. Ulaşım sıkıntısı da pek olmaz diğer şehirlere uçak aracılığı ile. Kürt nufusu pek yok. Karadeniz insanına daha çok benziyorlar. (Terekeme çok var, kürt değiller, hatta bazıları hakaret sayıyor bunu.) Pek sosyallik yok, inşallah interneti bilgisayarı seven bi arkadaşındır. Yoksa çok bunalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Kars'a yakın olması çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 magnum kürt değil o taraf. kafkas vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Kürtler demedim zaten. :D Ayrıca evet Kars'a yakın olması artı, ulaşım sıkıntısını yaşamayan bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar