Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Geçen aresde oynarken adamın biri iki eliyle ok kullanıyordu gittim sen nasıl yapıyorsun dedim adam 200k ver söyliyim dedi(Clasik bir Türk) bende çokda tınn dedim gittim adamın yanından. Ama çok merak etmeye başladım düşünsenize acaba adam iki ok birdenmi atıyordu? Çok merak ettim belki bilen vardır düye bir soruyım dedim. Teşekkürler.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bazen adamlar yaratık gibi görünüyolar mesela :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Adamların yaratık gibi görünmesi abyssden çıkan keklerle olmuyormu?[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ben bi kere partiden birini teleport etmiştim. Goblin olarak gelmişti. Feleğim dönmüştü. Acemiydimde o sıralar. Saldırmaya çalışıodum ateş edemiodum. Eleman birde üstüme üstüme geldi. Kabus gibiydi. Nasıl tırsmıştım varya ... Daha level 20 yim ve karşımda goblin cinsi bi yaratık.. Pöff ..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Aralık 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Euphrates21 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Siz ne diyosunuz tam moradonda tezgah kurdum arkama bakayım derken baktım steagadon üstümden geçmek üzere!!![signature][hline]THeY WiLL RoLL iN FeaR...
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Sen kaç oldun fatih ben bu gün 35 yaptım. Artık haftaya 40 olur.Sende çalışda lvl atla :). Şİmdide girerdimde bi virüs taratıyorum[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 La çalışmaktan oynayamıyorumki. Şimdide Gaziantep'teyim. Toplantı vardı. Toplantıdan sonra bi cafe buldum daldım foruma. Yılbaşından sonra oyunun anasını ağlatıcam ama. Şu işler bi azalsında .. :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Quanzi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 gorüntü bugı[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :)
xantia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ben archer olarak yanıtlayayım istersen . Bu bir bug . Ama kullanışlı değil sadece görüntüde . Bakın elinize önce bir hornX alın , sonra bir yay alın . Devamlı ateş edin alevli , zehirli . hareketi horX de yapın yine. Arkadaşlarınızdan biri bunu nasıl yapıyorsun diyecektir . Elinizde 2 yay görmektedir !!!!!
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bu buglar devam ettiği sürece, ben yakında bir elimle staffı tutcam, diğer elimle bow tutcam, oklarıda ağzımla tutucam, ayaklarımlada sword kullancam...[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
DarkThunDer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 walla adam dıyor reduce yapıyorum bosa scroll parası gıdıyo sonra kufur :)[signature][hline]her iyinin içinde bir kötü , her kötünün içinde bir iyi vardır...
Öne çıkan mesajlar