Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cube2 :Hypercube

Brad

Öne çıkan mesajlar

Tahminim doğruysa
Max - oyun programcısı
Jerry - dizayncı :9 ahah
Hannibal amca - bunun ne yaptığı belli olmuyor..
Anneanne-matematikçi ama izon diye bi firmada çalışmış
Julia-Avukat
Sarışın abla-psikologumsu bişey
Albay- bunu salla :D
sasha - efsanevi hacker ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
biraz önce izledim. çok manasız geldi film. zamanın ne kadar geçtiğini bilmediğim için filmin sonunda ne yani bittimi bu şimdi oldum.

sanırım 1. tekrar izliycem gece. bi mana bulurum belki.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi madem açıklama istediniz bir fizik öğrencisi olarak yorumlayalım
Öncelikle üç boyuta dördüncüyü katmak basit iş bildiğim kadarıyla sicim kuramında ve uzayla ilgili araştırmalarda evrenin değil 3-4, 11-12 boyuttan oluştuğu düşünülmekte ve zaten bu boyutlarda yaşamaktayız zaten dört boyuttan fazla(tam hatırlamıyorum rakamı öyle bir şey) –(ayrıca ilginç dört boyutta neler yaşanıyor lol)
Küp bildiğimiz matrix olayının başlangıcı gibi bir şey kör kızın sakladığı alet içinde bulundukları küpün gelişmiş hali ki büyük ihtimal 3. film çekilirse orada geçecek ordu bu küpün programlamasını kızdan istiyor kızsa daha iyisini yapıyor ve bu küpün içine kendini sokarak ordudan kaçıyor yada çalışıyor
Sonunda kafasına sıkılan ordu mensubu yada şirket oraya kızın elindeki çipi bulması için gönderilmiş anladığım kadarıyla mekan belli bir süre ayakta duruyor bu programdan ötürü bir şey içeridekiler labirentten kurtulmak için tuzaklardan kaçmalı sonunda da kalan çıkıştan kurtulmalı
Fiziksel bazı özelikleri kullanmışlar çoğu görelilikten gelmekte zamanın göreliliği gibi eğlenceliydi ama daha iyi olabilir yeterli gelmedi oyuncuların psikolojileri daha güzel yansıtılmalı daha çok fiziksel deney yapılmalıydı
Yapılan şeyler aslında oldukça basit geldi bana yerçekimi ve zamanla oynanmıştı sadece oysa günümüzde fizikçilerin uğraştıkları şeyleri biraz inceleyip bir şeyler oluştursalar daha kaliteli işler yapabilirler
Filmin benden aldığı not 5 üzerinden ilkinin hatırına 2 hadi etmez 1[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ke öğrenciymişsin birde mezun olsaymışsın herhalde filme eksi verir kendin daha iyisini çekmeye çalışırdın en azından konusunu yazardın .[signature][hline]They say unto me,
"Who art thou?"
And they say unto me,
"What is thy name?"
[And I reply],
"Sept-kheri-nehait-ammi-beq-f" is my name.
Then they say unto me,
"Advance straightway on the city which is to the North of the Olive Tree. What dost thou see there?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...