aydingun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ben server yapıyom ama nasıl vendorların sattıklarına fiyat verecem bilemiyom yardım edin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaDBoY59 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ah be güzel kardeşim aramak çok mu zor geldi? C:/sphere/scripts/vendor_temp diye hatırlıyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorgonyt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ya benimde sorunum var vendorlarla. bir vendor koyuyorum adam alip basini gidiyor. belirli sinirlar disina cikmamasini nasil saglayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Spawn koyarak.Araştırın biraz ya.Bu kadar hazırcı olmayın!Birde server açacaksınız...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar