Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duffy Duck :))

dory

Öne çıkan mesajlar

Ya lord baps... Ya senin tecrüben nedir ki geliştirip geliştiremeyeceğine karar veriyorsun? Ya bi git elvyn bi git ya. Eline gitar almamışsın,gitar hakkında biliyomuş gibi tavsiyeler veriyosun,kendi çizimlerin yamuk yumuk millete laf söylüyosun.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne edepsiz bir insansın sen. elime gitar almadığımı nerden biliyorsun? ahanda merak ediyorsan söyleyeyim 8 senedir resim çiziyorum.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

afferin sana. hadi bakalım koş şimdi anatomi çalış, hadi hadi![signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

lord işte terbiyesizlik derken bundan bahsediyorum. ayrıca 8 senedir resim çizen biri olarak bu seviyedeysen, nasıl çizim yapmanın çizim yeteneği geliştirdiğini söyleyemen komik ve acınası oluyor. olayı adminlere yetiştiriyorum. sana bi bölüm banı veya artık direk forumdan ban ayarlamak gerekicek.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

fotoğraf makinesiyle çekilmiş bir resim üzerinden yorum yapıyorsun.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

ukala olduğun kadar da bilgisizsin
internet bölümündeki bilgi paylaşımını ("adsl bozuktu format attım düzeldi" gibi) burada da tekrarlıyorsun..
eleştiri-kritik yapmanın bir adabı vardır..
herkez kimin ne olduğu biliorum, biz de senin kim olduğunu biliyoruz..

said:
lord_elvyn, 24 Aralık 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
ya ne edepsiz bir insansın sen. elime gitar almadığımı nerden biliyorsun? ahanda merak ediyorsan söyleyeyim 8 senedir resim çiziyorum.
[signature][hline]

çizimin gayet başarılı dory kusursuza yakın diyebilirim.. amatör sen veya bu konuda eğitim almıyorsan büyük başarı bence..

[Bu mesaj Goering tarafından 26 Aralık 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...