Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duffy Duck :))

dory

Öne çıkan mesajlar

sol elde büyük problemler var. ayrıca konuyu açarken kiritk isteyip istemediğini belirtmemişsin.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 22 Aralık 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bazen aynı çizdiğini zannedersin ama hatalar olabilir. hem biraz amuk olmuş hem de sağ ele göre küçük olmuş. yakından bir incele istersen.
unutmadan bakarak çiziyorsan duffy duckın pek bir anlamı yok.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 22 Aralık 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 22 Aralık 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
unutmadan bakarak çiziyorsan duffy duckın pek bir anlamı yok.

burda dory bu resimleri çizip satmıyo. yani çok bi değerinin olması gerekmiyo. çizimini geliştiriyo,bizden de fikirlerimizi alıyo. bu şekilde geliştiricek belki ilerde kendi karakterlerini yaratıcak. ayrıca bakarak çizmeyi çok kolay bişey sanıyo olmanda ayrı bi durum.[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

bakarak çizmek zihinden çizmekten daha kolaydır. ayrıca ben demedim ki bakarak çizmesin. çizsin ama duffy duck çizmenin anlamı yok daha zorlayıcı şeyler çiz bu karakterler 5. sınıftaki bir çocuğu çizimini geliştirmek için kullandığı karakterler. tahmin ediyorum ki daha deneyimlisindir.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

ellerde bariz bir orantisizlik olmamis. biri onde biri arkada, bilincli yapilmis gibi duruyor gayette. ayrica kimin neyi begenip cizecegine karismiyoruz degilmi, yapilan bisiyi yorumluyoruz sadece?
ki onlarda bazen gereksizlik derecesinde oluyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin çizimini geliştirmen için söyledim. aynı senin gibi birini tanıyorum çocuk 5 senedir bunları yapıyor ve çizminde herhangi bir gelişme olmadı. kendim için söylediğimden değil senin için gördüklerime dayanarak söylüyorum.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 23 Aralık 2004 06:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lord. bu sana son uyarım. kritik yaparken insanın haddini bilmesi ve daha önemlisi nasıl söyleyeceğini bilmeli.
dory bundan sonra başlık açar açmaz ilk mesajda belirt ne gibi bi kritik istediğini. veya istemediğini.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 11 Mayıs 2004 15:14 tarihinde demiş ki:
ikincisi reprodüksiyon da bir iştir. ve bundan para kazanan insanlar var. aynı dediğin gibi van gogh tablolarının reprodüksiyonunu yapıp para kazanıyo. bu bi marifettir. herkes yapamaz.

Bende hatırlatiyim bilmeyenlere veya çok bildiğini zanneden arkadaşlara fazla konuşmasınlar;bakarak çizmek reprodüksiyon olayına girer ondan sonrasınıda horace üstad sölemiş zaten..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 11 Mayıs 2004 15:14 tarihinde demiş ki:
ikincisi reprodüksiyon da bir iştir. ve bundan para kazanan insanlar var. aynı dediğin gibi van gogh tablolarının reprodüksiyonunu yapıp para kazanıyo. bu bi marifettir. herkes yapamaz.
ben reprodüksiyon yapmasın demiyorum ki. sadece duffy ducka yaptığı reprodiksüyonla ne çizimini geliştirebilir ne de kendini. bazı arkadaşlar da yıkama yağlama işlerine mümkünse pmden devam etsinler.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Aralık 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gelismeyecegini bilemezsin.sen belki bunu gelistirici olarak goremessin ama baska biri gorebilir.goreceli bir kavram.kesin varımlara varmak yanlıs olur.
karakalem,pastel vs pek anlamam ama bu tur calısmalarda resimlere bakarak cizmede baya bir ogretici olacagını dusunuyorum.sıfırdan bisey cizebilmek zaman gerektirir.[signature][hline]icqmsn

Sosyal ağlarda paylaş

göreceli birşey değildir laf söylemek için söylemeyelim. bence dory nin çizim kalitesini arttırmak için daha ayrıntılı ve zor şeyler çizmesi gerekir. bunları zaten gördüğümüz üzere gayet iyi çiziyor. oyun kapaklarında çok yararlı olabileceğini düşündüğüm figürler oluyor. onları bir çizmeyi dene bence.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...