Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goz gore gore DoS


bayat

Öne çıkan mesajlar

http://www.btsec.net/antisite/sc.htm#tcdev

Yorumsuz, alinti yapacagim sadece sitede yazanlardan;

Program ile T.C. Devleti'nin kurum ve kuruluşlarının bir bağlantısı var mı?

Hayır, bu program tamamen devletine ve milletine gönülden bağlı kişiler tarafından yazılmıştır.


Yuruyun gencler, kim tutar sizi.

[Bu mesaj bayat tarafından 25 Aralık 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anti-Site programı, duyarlı Türk Internet kullanıcılarının katkıları ile oluşan hat kapasitesini kullanarak bu sitelerin kaynaklarını tüketerek işlemez hale getirmeyi amaçlar. Bu program arka planda sizi rahatsız etmeden ve işlerinizi engellemeden çalışır.


benim baglantimi kullanan bir programin bana nasil zarari olmayacak anlamis degilim. kaldi ki elin adaminin gazina gelip bilmedigim programi calistirmakta ayri bir mallik olurdu sanirim ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim bilgime girecek bir turuva olmadığını nerden bilebiirmki :) bilemem ancak umabilirim dimi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi mallık etmeyin.
Benim ana sayfada yazanlardan anladığıma göre program bir çeşit trojan ancak size zararı yok sadece sizin bağlantınızı kullanarak birtakım saldırılar düzenliyor.
Bunun anlamı nedir?

x siteye bu herifler tarafından sizin bağlantınız kullanılarak saldırılıyor. Olası bir yargı hadisesinde, Kanun karşısında bu adamlar değil siz suçlu oluyorsunuz hakime anlatırsınız böle böle program vardı kem küm bu adamlarıda babayı bulursunuz!

Sakın milliyetçilik hissiyle böyle saçma sapan şeylere inanıpta kendinizi rezil etmeyin başınıza bela almayın.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu programı indiren kişilerin bilgisayarı bu programı kullananların tabiri ile "zombie" oluyor. Bu "zombie" bağlantıları kullanarak adamlar başlıkta da yazdığı gibi DoS (Denial Of Service) saldırısıyla siteleri geçici süre ile kapatabiliyorlar. Bu program bir nevi trojan. Onun için istedikleri an gizliliğinize müdahale söz konusu olabilir...[signature][hline]İletişim bilgileri;
ICQ: 700360 - 767000
MSN: [email protected] - [email protected]
YIM: deadsoul
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir iki kere kullandım denemek maksatlı gerçekten verilen adreslerden birinin göçtüğünü de gördüm ancak yine de güvenemedim kaldırdım bilgisayarımdan. Güvenebilsek aslında çok yararlı bir program olabilir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi sakatlık göremedim biraz kurcaladım ama hemen güvenmeyim derim. Ayrıca amaç gayet güzel ve mantıklı benim açımdan ayrıca şu an çalıştığı tarzda yasa dışı hiçbir işlem yok sadece açık olan her bilgisayardan bandwitdh yiyo siteyle ilgili[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Qui'nin dedigi gibi.. Program sizden habersiz arka planda calisan bir program degil anladigim kadariyla. Ancak su da bir gerektir ki ben bu programi bilgisayarima kurmam bir guvenlik sirketi onaylamadigi taktirde.
Sonucta sizin bilmediginiz ve bilgisayariniza aciklar yaratacak kodlar da buluna bilir programda.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh, programin size zarari degildi aslinda tartisilmasini umdugum sey, bandwidth'inizi yemekten baska bir sey yapacagini sanmiyorum o bakimdan.

Esas konu, bu adamlarin Turkiye aleyhine olan sitelere DDoS saldirisi duzenliyor olmasi. Hosumuza gitmeyen seyleri ne zaman olgunlukla karsilayabilecegimiz sorusu. An eye for an eye only makes us blind.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...