prozzak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 aktiftablet said: Çok sallama bi yazı olmuş o zaman, kask işte unnecesarry ne olaiblir ki? Güneş vizörü koymazsın en fazla. intercom filan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Sharp puanına çok takılmayın, nitro'nun 5 yıldızlık kaskı var, beş para etmez :). İngiliz firması diye bir numaralar çevirmişler bence. ECE, Snell sağlıyor mu ona bakın ve gidin malzeme kalitesini inceleyin, en önemlisi de kafaya tam oturuyor mu deneyin. Tam oturmayan kask hiçbir fayda etmez, head shape'leri var kaskların, round, intermediate oval, long oval vs. Schuberth mesela, en pahalı kasklardan, mağazasında bütün modellerini denedim. Benim shoei'nin yanında ls2'den farkı yok gibi :P. Malzeme kalitesini hiç beğenmedim. Arai de ayrı bir olay, hiçbir kaskı bana tam oturmadığı için almadım. Shoei qwest mükemmel uydu mesela, onu aldım. Bakalım nxr gelsin, beğenirsem ona geçeceğim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ha bu arada gözlük kullananlar Shark'a baksın. Kaskın içinde gözlük sapları için yer açmış adamlar, inanılmaz rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 aktiftablet said: Ha bu arada gözlük kullananlar Shark'a baksın. Kaskın içinde gözlük sapları için yer açmış adamlar, inanılmaz rahatlık. Kaskda gozluk kullanılmaz abi, cok tehlikeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 seigen said: Arai de ayrı bir olay, hiçbir kaskı bana tam oturmadığı için almadım. Shoei qwest mükemmel uydu mesela, onu aldım. Bakalım nxr gelsin, beğenirsem ona geçeceğim ben de. Hocam yazınıza 90% katılıyorum, fakat kafaya oturmama olayına cok takılmıssınız gibi, magdem milimterik oturacak bir kask arıyorsunuz, o zmn scorpion exo.2000 air dusunebilirsiniz, keza kafanıza tam oturmasının yanında yanak padlerinin zamanla ozelligini kaybederek kafada follos kıvamına gelmesi cok daha buyuk handikapdir, bu kaskın padleri sisiyor ve herzaman yuzunuzu kavrıyor. btw ben bu kaskı almayı dusunıyorum, tabi once akuyu degistirmem lazım keza r1 im calısmıyor su an :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 f/p diye mt revenge katana aldım ben baya memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Pascha said: Hocam yazınıza 90% katılıyorum, fakat kafaya oturmama olayına cok takılmıssınız gibi, magdem milimterik oturacak bir kask arıyorsunuz, o zmn scorpion exo.2000 air dusunebilirsiniz, keza kafanıza tam oturmasının yanında yanak padlerinin zamanla ozelligini kaybederek kafada follos kıvamına gelmesi cok daha buyuk handikapdir, bu kaskın padleri sisiyor ve herzaman yuzunuzu kavrıyor. btw ben bu kaskı almayı dusunıyorum, tabi once akuyu degistirmem lazım keza r1 im calısmıyor su an :p Cheek pad'ler olsa sorun değil, kaskın uyup uymadığını anlamak için bir 2-3 işlem var. Mesela kask takılıyken alın kısmından içeri parmaklar rahatça giriyorsa, büyüktür. Arai'de sorunum o şekildeydi, S bedende yanlardan baya sıkıyordu, M'de de alın kısmından elim sonuna kadar girebiliyordu vs. Yani yanaklardan sıkması falan çok kritik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 parmaklarının ne kadar kalın olduguna baglı, mesela ben test edersem mumkun degil girmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Sanırım nolan hem ucuz hem kaliteli f/p kaskı bende 2 adet nolanın siyah kapalı kaskını kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 nolan iyidir, lakin kasktan beklentiniz ve butceniz ne olcude o onemli, nolan orta seviyede guzel kaskalar uretiyor, high end istiyorsanız shoei arai schubert yada nolan xlite serisi olabilir yada scorpion ust seviye air serisi de olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Kafama en iyi oturan + en begendigim kaskı aldım yani Arai Quantum ST. Biraz tuzlu oldu ama cumartesi ilk kez kullandım baya memnun kaldım. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bu konuya da gidin deneyin, en iyi oturanı alın falan diye yazdım sonra daha çıkmamış kaskı sipariş verdim, mart sonu gelecek. Biraz tezat oldu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 seigen said: Bu konuya da gidin deneyin, en iyi oturanı alın falan diye yazdım sonra daha çıkmamış kaskı sipariş verdim, mart sonu gelecek. Biraz tezat oldu :D. nedir markası modeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Shoei NXR Phantasm :). ABD'de rf 1200 diye geçiyor, orada çıktı da avrupa pazarında NXR ismiyle daha çıkmadı. http://www.youtube.com/watch?v=hMSXuhAPr3w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 seigen said: Shoei NXR Phantasm :). ABD'de rf 1200 diye geçiyor, orada çıktı da avrupa pazarında NXR ismiyle daha çıkmadı. http://www.youtube.com/watch?v=hMSXuhAPr3w Peki kafana olacak mı :) denemişsindir kaskı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Shoei qwest, xr1100 tam oturuyor, video review'larda da aynı kalıpta olduğu söyleniyor. O yüzden sorun olacağını düşünmediğimden aynı beden aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 seigen said: Shoei qwest, xr1100 tam oturuyor, video review'larda da aynı kalıpta olduğu söyleniyor. O yüzden sorun olacağını düşünmediğimden aynı beden aldım. Yurtdışı sitelerinde 700 - 800 USD ye gördüm. Kaça geldi sana merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Kask 1075 tl + gelince 18% gümrük vergisi olacak. 50 TL de gönderim. Siyah vizör de var ayrıca, onu katmadım. Buradaki distribütör yaklaşık fiyata kesin getirir de, bu deseni getirmeyeceğine emin olduğum için dışarıdan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 siyah mat kask aldım bir tane, kutusundan çıkar çıkmaz çizildi. Ne ara çizildi anlamadım bile, çok hassas bir boya var galiba. Mat boyanın üzerine ne yapabiliriz koruması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://www.dudeiwantthat.com/autos/motorcycles/batman-motorcycle-helmet-7539.jpg http://www.motorsikletsitesi.com/wp-content/uploads/batmanhelmet08.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Laorx said: siyah mat kask aldım bir tane, kutusundan çıkar çıkmaz çizildi. Ne ara çizildi anlamadım bile, çok hassas bir boya var galiba. Mat boyanın üzerine ne yapabiliriz koruması için? Vernik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Kaskın üstüne hiçbirşey yapmayın bence. Çizildiğiyle kalsın çok kötü değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 mat için vernik varmış, denicem yoksa delik teşik edicem ben bu kaskı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar