d3jA_wU Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bizim psychastenia diye bi grup vardı bi ara onun album kapağı için uğraşmıştım(hehe album çüş! :P).Şimdi gezerken aklıma geldi koyayım buraya dedim hem sizin yorumlarınızı ve eleştirilerinizi alırım.Biraz mikroskoptan bakınca görülen şeylere benziyo gibi? valla öylesine denerken çıktı o yüzden anlam falan sormayın pek :D iştecik: Bide bitane banner denemem var(göz benim): yorum ve eleştiriye açığım[Bu mesaj d3jA_wU tarafından 24 Aralık 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 valla fena olmamış. ben beğendim albüm kapağını.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kırmızıyla siyahın uyumundan sonuna kadar faydalanılmış...çok hoş :)[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 siz o albümü çıkarsanıza :D cidden çok hoş olmuş... Tebrikler...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Çok güzel bencede :)[signature][hline]Eğer Organize Olabilseydim Çok Tehlikeli Olurdum... Bunu Yazan Tosun, Güç Seninle Olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kusura bakmazsın inşallah ama banner denemesi bana biraz basit gibi geldi. ama hakkını yiyemem albüm kapağı güzel hazırlanmış. gerçektende kırmızı ile siyahın birbiriyle uyumunu çok iyi ortaya koyuyor. sade ve başarılı bir çalışma. eline sağlık. çalışmalarında başarılar dilerim. ;)[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Basit ama az uğraşmadım o bannerla :) Albüm konusu da fantaziydi bizm için tabi ama güzel çalıyoduk be valla dağılmasaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar