Lixad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio. Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için. Hisbullah'ın kız kardeşinin adı nedir? Herbullah. Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan... Taksime cami yapmasınlar. Gitsinler başkasının taksisine cami yapsınlar. Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta. Seni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Japon Yeni. Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa. Nasrettin Hoca niye eşeğine ters biner? Dikiz aynası kırıldığı için. Kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz... Orkid. Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax. Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış. Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da... En acı on nedir? Biberon. Fransız İhtilali neye karşı çıkmıştır? Sabaha karşı. Viyadük-Viyadüşes-Viyakontes >Beni kızdırdın, sana çok ağır bir laf söyliycem. Ton. Doktor: "Astımlı mısınız?" Hasta: "Hayır biz buralıyız" Doktor: "Amip yapan kuyu suyu içer misiniz?" Hasta: "Yok teşekkür ederim" > EMAYE TENCERE DESENE! HADİ! HADİ! HADİ! < DUR LAN MANYAK! HEYECAN YAPMA! > DESENE DESENE! < EMAYE TENCERE! EEE N'OLMUŞ? > NO YU ARINT! EHE EHE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Adamın biri yatmış, karısı yelkenli Geçen gün bi taxi çevirdim hala dönüyo[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar? Cevap:Buradan açılmaz. ....Ve tanrı kadini yarattı. O da kalktı kaynana oldu... Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır... Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor... Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çikarmaya çalış. Çiçekleri dalından koparmayın! Kökünden sökün... Önce İnşallah yeneceğiz" Sonra: "Yenildik ama ezilmedik" (Milli Maç) ALLAHIM!! Kendim için bir şey istemiyorum, Sadece anneme elma yanaklı, bal dudaklı ,sütun bacaklı bir gelin nasip eyle... Seni bir yerden çıkarıyorum dedi kadın: Meğer ebemmiş .. Akıl yaşta degil baştadır, Ama akli başa yaş getirir... Kızda bir fizik var abi!, Einstein yaninda halt etmiş... Sana bir kıllık yapayım, kıllarini koyarsin Kim vurduya gittim, birazdan gelicem... Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç camaşırları kirletir... İnsanlarin seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez... Aile kabristanıdir. Damsız girilmez... Büyük jetona para verme, Kucukten al büyüt... İstikbal göklerdeydi, ozondaki delikten düştü... Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma... Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yaşiyorum... Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi....... Ama kimseye teslim olma. Telaşsız, açık ve seçik konuş. Başkalarına da kulak ver. Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; çünku dünyada herkesin bir hikayesi vardır. DELİ GİBİ SEVDİM, MANYAK GİBİ EVLENDİM. Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. Ne kadar küçük olursa olsun işinle ilgilen; hayattaki dayanağın odur. Olduğun gibi görün sevmedigin zaman sever gibi yapma. Aşka burun kıvırma sakın; o çöl ortasında çimenli bir yerdir. Bunu yazan Sinus, Okuyana kosinus... Sigara içme torununu gör, Sigara iç dedeni gor... Kızlar bugünlerde hoşuma gitmiyor, Hoşum neresi acaba?... ! Burada nefes almayin, Daha ucuz bir yer biliyorum... Adam o kadar fakirmiş ki, viraji bile alamamiş... Hayat ineklerin otladığı bir mera gibidir: Devamlı bir boktan diğerine basarsın. Asansör bozuk. En yakin Asansör karşi binadadir... Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlış bir doğruyu götürür... Where is the HAREKET, There is the BEREKET... Dereceye girmek için cok çaliştı, Ama hasta oldu derece ona girdi... Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın. Çok zevkli oluyo... Karımla tek ortak yanımız, Aynı günde evlenmiş olmamız... Kızını dövmeyen, torununu erken sever... Mutlu eşekler gibi sırıtma... Hakan yarınki maçta forma giymeyecek, çıplak oynayacak. Dobrovolskietrabinskrapraskrayte!- Ha?- Zıt Tokai... Hey Moruk, dün akşam otobüs durağında ne bekliyordun?- Tren... Yapacağınız her geyik muhabbeti, Size zaman kaybı olarak dönecektir... Bizim ülkemizde kadın erkek eşitliği halinde Penaltılara gidilir... Sigara kanser yapıyor hayat ise verem .. Tuvaletten sonra sifon çekme! İnsanliğa yaptığın katkıyı herkes görsün... Bitkisel hayata girdim, Maksat yeşillik olsun... Kız o kadar kekeme bir kızdi ki,"Ben sizin bildiğiniz kızlardan "Diyene kadar bildiğimiz kızlardan olurdu... Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bugünden yapma... Zamanı gelmiş bir hatadan daha kaçınılmaz ne olabilir ? Ne yaparsan yap, yapmadığın şeyler yaptıklarından daha önemlidir. İlk seferde kazanamazsan, suçu amirine at, İkinci seferde kazanamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç salaklığın alemi yok. Hayat yalnız geriye doğru anlaşılabilir, ve yalnızca ileriye dogru yaşanabilir. Eğer bir sayfada iki yazı varsa, alttakini oku Eğer üç kurşunla üç duşmanının olduğu bir asansöre biniyorsan, hepsini en buyuk duşmanina sık, emin olmak için. Hayatta en büyük talihsizlik, bir şeyin iki kere acemisi olmaktır. Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklık yaptın ve farkında değilsin demektir. Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer. Bu günün emekten tasarruf sağlayan en büyük icadı yarındır. Senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazim. Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum. Ajda Pekkan yüzünü gerdirmeye devam ediyor... yüzündeki ben eskiden ayağındaymış... Jogging yap, sağlıklı ol... Aşk öyle ciddi bir hastalıktır ki iki kişiyi birden yatağa düşürür... İnsan olduğu zaman değil, unutulduğu zaman olur Eğer turist sezonundaysak neden onları avlayamiyoruz? Adamin biri ata binmeye bayiliyormu$. Binmi$, bayilmi$. Adamin biri ata binmeye bayiliyormu$. Binmi$, at bayilmi$. cozumun bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. Dikkatli sur, insanin yedek parcasi yoktur. (Gıcık Adam): Naber ehuhahahaharharharr... (Normal Adam): Git be salak... GA: Salak değil salbeyaz. NA: Ne? GA: Ney değil zurna hahaha NA: Öf git başımdan ya GA: Yağ değil bal NA: Defol! GA: Defol değil Darbukaol ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 - Bir sarışınla evlenmenin avantaji nedir? Özürlülere ayrılan yerlere park edebilirsiniz. - Bir sarışını nasıl boğarsınız? Suyla dolu küvete bir ayna koyarsınız. - Sarışınların memeleri neden sarkmaz? Kafalarındaki boşluk vakum yaptığı için. - Bir sarışını kaçırmışlar. Zorro da onu kurtarmaya gelmiş. Kaçıran herifi bir-iki hareketle devirdikten sonra Zorro, adamın giysilerine kılıçla "Z" harfini çizmiş. Sarışın hayranlık içinde şöyle demiş: "Sağol Züpermen!!" - Sarışın yeşilde niye durmuş? En sevdiği renkmiş, ondan. - Sarisinlar neden "11" rakamini yazamaz? Hangi 1'i önce yazması gerektiğini bilmediği için. - Sarışınlar için "güvenli seks" nedir? Arabanin kapısını kapatmak. - Sarışına kazaların %90'inin evde olduğunu söylerseniz ne yapar? Taşınır. - Sarışın pizza ısmarlar. Pizzacı sorar: "6 parçaya mı böleyim, 8 parçaya mı? " Sarışın "6'ya böl", der, "sekiz parçayı bitiremem". - İki sarışın, anahtarları içeride unuttukları için bir arabanın kapısını telle açmaya çalışırlar. Biri diğerine "çabuk ol, yağmur başladı, ıslanıyorum" der. Diğeri yanıtlar: "Ne farkeder? İçerde de ıslanacaksın, arabanın üstü açık." - Sarışının biri, elektrikler kesilince yürüyen merdivende 6 saat mahsur kalmış. - Camdan bir duvara tırmanan sarışın ne yapıyor? Öbür tarafta ne olduğunu görmek istiyor. - Sarışın, seviştikten sonra ışığı açmak için ne yapar? Arabanın kapısını açar. - Sarışının en çok söylediği cümle nedir? "Ay bilemiyorum..." - Zeki bir sarışın nedir? Çelişki. - Bir sarışının bilgisayarda yazı yazdığı nerden anlaşılır? Monitöre sürdügü Tipp-Ex'ten. - Bir sarışıni susturmak için ne yapmalı? "Ne düşünüyorsun?" diye sormalı. - Sarışının gözlerinin parlaması için ne yapmalı? Kulagina fener tutmali. - Sarışınlar neden muz yiyemez? Fermuarı bulamadıkları için. - Sarışınlar balığı nasıl öldürürler? Boğarak. - Faksın bir sarışın tarafından yollandığını nasıl anlarsınız? Üstündeki puldan. - Aynanın karşısında gözlerini kapatmış duran sarışın ne yapıyor? Uyurken nasıl göründüğüne bakıyor. - Sarışın neden üçüncüden sonra çocuk yapmamış? Her dört çocuktan birinin Çinli olduğunu duyduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 şimdi biraz da kamyoncu şivesi Gözlerin var ya, benim olacaksin delikanlýca. Gidisine kizlar, durusuna yollar hasta! Rampalarin ustasiyim gözlerinin hastasiyim! Önünü görmeden sollama, eve aci haber yollama... Sollama beni, sollarim seni! Hadi, hayirli yolculuklar abi... Kuzu kurdun, yol Ford'un... Gözlerin güzel ama bakmasini bilmiyorsun. Asiksan vur saza, soförsen bas gaza! Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?! Çilemse çekerim, kaderimse gülerim. Alirsin Ford, olursun Lord! Istedim vermediler; sen soförsün dediler! Rampanin atmacasi! Gaz, fren, sanziman, halin duman! Ask çekenin yol gidenin! Yaklasma toz olursun, geçme pisman olursun! Uzaktan sevecegim, senin haberin olmayacak... Sollama beni, mahcup ederim seni! Tek rakibimiz, Türk Hava Yollari. Vitesi bese, kafayi sana taktim... Dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi. Bir sabah uykusuna doyamadim, bir de sana... Bana öyle melun melun bakma güzelim biliyorum birazdan sen de ineceksin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 GA: Aa ölmüş ahaha süper burası[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 1-Bir lazi sinifta nasil teshis edebilirsiniz? Ögretmen tahtayi silerken,o da defterini siler... 2-Bir lazi cenazede nasil teshis edebilirsiniz? Sadece o hediye getirmistir... 3-istanbul / Trabzon uçaginda niçin film gösterilmiyormus? Film bitince uçaktakiler arka kapidan çikiyorlarmis.. 4-Lazlar nasil kürtaj yaparlar? Leylekleri taslayarak... 5-Laz sokak kadini ne zaman kafayi üsütmüs? Diger kadinlarin bu isi para karsiliginda yaptigini ögrenince... 6-Dolapta iskelet ne anlama gelir? Laz saklambaç oynamis... 7-Rize'deki köpeklerin burnu neden basiktir? Park etmis otomobilleri kovaladiklari için... 8-Laz buzdolabinda niçin bos sise bulundurur? içki içmeyen misafirler için... ----------------------------------------------------------- Dort arkadas barda muhabbete dalmistir. Iclerinden biri tuvalete gider. Uc arkadas sohbetlerine devam ederler. Birinci adam oglundan soz eder, "Benim oglan araba yikamakla ise basladi. Bir baltaya sap olamayacagindan korkuyordum ama bir gun arabasini yikadigi adamlardan biri ona is teklif etmis. Sonra iyi bir araba saticisi oldu. Hatta o kadar iyi para kazandi ki gecenlerde bir arkadasinin dogum gununde ona Mercedes aldi !" Ikinci adam da mevzuya girer, "Benim oglum da biraz problemliydi. Buyuk bir emlak sirketinde calisirken inanilmaz bir is kapti ve ondan sonra ilerledi acayip zengin oldu. Calistigi sirketi de satin aldi. Bir arkadasinin dogum gununde ona bir ev bile hediye etti." Digerlerini dinleyen ucuncu adam da heyecanla soz alir, "Aynen benimki de oyle. Ise bir borsa sirketinde temizlik elemani olarak basladi. Bir gun kendi kendine hesaplar yaparken patron tarafindan fark edilince broker oldu ve buyuk basarilarla inanilmaz bir servete sahip oldu. Ustelik de en iyi arkadasina bir milyon dolarlik hisse senedi armagan etti !" Bu sirada dorduncu adam tuvaletten cikmis ve sohbete katilmistir. Digerleri ona cocuklarindan bahsettiklerini soyleyince adam icini cekerek konusmaya baslar, "Ehh...benim oglumun bir hayal kirikligi oldugunu itiraf etmeliyim. Dogru duzgun bir iste dikis tutturamadi, berber cirakligi falan yapti, eroine bulasti. Derken onun yoldan cikmis oldugunu fark ettim, maalesef homoseksuelmis ! Cok cok uzuldum. Bir suru erkekle birlikte oldugunu duydum." Adam, gulumsemeye calisarak konusmasina devam eder, "Ama ise iyi tarafindan bakmaya calisiyorum. Gecen dogum gununde bu homoseksuel arkadaslari ona bir Mercedes, bir ev ve bir milyon dolarlik hisse senedi hediye etmisler!" -------------------------------------------------------- > 2 rahibe varmis > > > Biri matematikçi biri mantikli... Bunlar bir aksam karanlikta > kiliseye dönerlerken > > matematikçi rahibe mantikliya dönerek "Yaklasik 20 dakikadir bir adam > bizi takip ediyor ve gitgide yaklasiyor" "Su anda aradaki mesafe 50 > metre" der. > > Bunun uzerine mantikli rahibe bunun tek mantikli aciklamasi > olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli > yürümeleri gerektigini belirtir. Rahibeler daha hizli yürümeye > baslarlar. > > 2 dakika sonra matematikçi rahibe > -"Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor su anda 30 metre > arkamizda" > > - "O zaman mantik olarak kosmamiz" gerekir > > Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe > > -"Oda kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre" > > -"O zaman mantik olarak bizi yakalayacak birimiz saga saparak > digerimiz sola saparak kiliseye ulasmaya çalisalim en az birimiz > kurtulur" > > Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantikli sola dogru kosmaya baslar > matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas icinde beklemeye > baslar aradan 40 dakika geçtikten sonra mantikli rahibe gelir. > matematikçi sorar: > > -"Ne oldu; ne yaptin?" > > -"Adam beni takip etti ben bu arada bir sokaga girdim sokak çikmaz > sokakmis.Mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu." > > -Eeee > > -"Mantik olarak ben durdum adamda durdu." > > -Sonra > > -Mantik olarak ben etegimi kaldirdim oda pantalonunu indirdi. > > -Peki daha sonra > > -Daha sonra ne olacak etegini kaldirmis bir rahibe pantolonunu > indirmis bir adamdan... > ..DAHA HIZLI KOSAR! -------------------------------------------------------- TOFAS BAYILERINDEN ILGINÇ MÜSTERI ANEKDOTLARI DOGULU BIR MÜSTERI TÜRKÇESI ÇOK BOZUK IÇERI GIRDI SÖYLE DEDI: - BACIII, SELAMÜNALEYKÜM BIR ARAÇ ALMAK ISTERIM SELECARPI VARMI FERHAN: - EFENDIM NE VAR MI? MÜSTERI: - SELECARPI FERHAN: -ANLAYAMADIM , ÖYLE BIR ARACIMIZ YOK MÜSTERI: - AHANNN! SELECARPI NIÇIN YOK DERSIN * * * ARAÇ-DOGAN SLX (SELEÇARPI) demek istiyor. ------- Günlerden birgün içeri iriyari esmer,ayaklarinda tokya,üstünde kirlenmis atlet, kot pantolonunu dizlerine kadar toplamis bir müsteri girdi. Bir eli burnunda bir elide cebinde MÜSTERI: - ESSEK VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 son postun bi kısmı yanyınlanmıştı burda daa önce ehe[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 İlk postum dışındaki hepsi burdaki yapılan şelerin bri .txt ye konmasından oluşuyor :) Alın bu da son 1- 77 ikiye bölünmez, çünkü `seven`ler ayrılmaz ... 2- Hakan Peker, tahin pekmez ... 3- Kadının biri limana gitmiş hamile kalmış, neden? Reisin takası gelmiş 4- Hakan taşıyan hiç pikniğe gidememiş, çünkü; güz gülleri gibiymiş hiç bahar yaşamamış 5- Adamın biri yarın ölücem demiş. Yarmışlar ölmüş 6- Iki adam hiltonun tepesinden atlamış biri ölmüş biri ölmemiş, çünkü ölenle ölünmez... 7- Iki arkeolog kazı yapıyormuş kaz dayanamamış ölmüş 8- Kucukken `bu cocuk yaramaz dediler` buyudum ve artik yarabiliyorum... 9- Yumurtayı sahanda mı istersin, deplasmanda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2002 ya okuodum hepsini bi baktım 30 dkdır bunları okuorum fıttırmak üzereyim :) yeteer zuahauhzuahzuhuzhuhauzh[hline]Est Sularus ot Mithas! ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 baba aşmışsıznızz[hline]DİKKAT !!! * Isırır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 hahaha walla okul sorası (bitimi) süper geldi beah!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu geyikler geçirmiyor can sıkıntısını[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phewler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 aha yarıldım wala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Üşüdüm valla :) İlginç geyikler tabii ama yüzde doksanını biliodum :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 "En verimli çagimda askere aldilar" derler. Ulan ne yapiyordun? Evde oturuyordum abi. Ulan ben para basiyordum askere aldilar. Askerde 6 bin kisiye çay ismarladim, 1.5 milyon lira tuttu. Swiss Otel'deki çay fiyatina! Temel Ingiltere'de oteldeymis. Oda servisini açip: "Tu Ti Tu Tu Tu Tu " demis. Oteldekiler telasa kapilmis bu mesaji çözmek için. Oraya buraya haber salmislar...Sonunda konsolosluktan bir çevirmen bulmuslar ve Temel'in ne dedigi anlasilmis: "2 çay, 222'ye !" haha acayip hoşuma gitti bunlar :)[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 26 Aralık 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Adam bıtırmıs olayı artık :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ahah temel olayına çokgüldüm..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Tu Ti Tu Tu Tu Tu süper ya öldüm =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Eh Temel işte "A" dese gulduruyo...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Qui, 13 Haziran 2002 23:50 tarihinde demiş ki: Adamın biri yatmış, karısı yelkenli Geçen gün bi taxi çevirdim hala dönüyo bu hastalığın bir çaresi var mı doktor? :p[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 :D :D :D :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Hımmm...igrenc espriler...Hanım...nerde benim şu sopam...bayadır cilalamamıştım... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 millet direk yıllardır sakladıkları esprileri kustu ya hehe[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hehe sen dua et de, allahtan "adamın biri.." olayına fazla girmediler.. :) kusardım yoksa. ögh. yani.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 26 Aralık 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar