navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bunu koda yazınca çalışıyor ama eklemek istediğim video adresi şu http://www.youtube.com/watch?v=RQSmfzfg2MY bunu yazınca adrese çalışmıyor. nerde hata yapıyorum ? bi yardım ediverin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 fsdafasfasdfgasd burda çalıştı mınako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Şimdi şunu yazınca çalışıyo < embed src="ht tp://w ww.y o utube.com/v/hY-vXcmpZIw?version=3&hl=en_US&rel=0" width="425" height="349" > Ama çalıştırmak istediğim dosya şu h ttp://ww w.yo u tube.com/watch?v=RQSmfzfg2MY nası yazcamda çalışcak bi türlü olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Editor said: çalışmıyo ya browser dönüyo dönüyo sonra file not found zati 12 page wardı, tüm videoları indirdi, flv ye çevirdim, local ekledim sadfsdgfdgfd dreamweaver ınada, atom fiziğine de mınako bune saçma meslekmiş lan network gibisi warmı, çekerim fiberimi, otururm yazılım mazılım uğraşmayın lan, delimi öptü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 //www.youtube.com/embed/RQSmfzfg2MY bu nasıl link abi // tyyp gibi bişiy mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Somon said: //www.youtube.com/embed/RQSmfzfg2MY bu nasıl link abi // tyyp gibi bişiy mi bıraktım abi zati uğraşmayı kapasitem yetmedi resmen :) elemanın teki hastalandı, rica etti "3-5 link bağlıcan abi bişi yok" die bi bok beceremedim şimdi de div mdiir ne karın ağrısıdır onu beceremiyom zati :) neyse, saolun yinede. ben kobe ablaya bi bakam, napıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Somon said: //www.youtube.com/embed/RQSmfzfg2MY bu nasıl link abi // tyyp gibi bişiy mi Protocol-relative url diye geçiyo, http:// yazıp da HTTPS sitenden HTTP bi siteye link verme, güvenlik ihlali yapma diye. Ya da HTTP sitenden HTTPS'e link verip boşu boşuna milletin karşısına encrypted page uyarısını çıkarma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 entersanmış ama html5 bilmiyorum ben yine de o linkin başına http yapınca çalışıyor kod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar