Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıplak Kadın Çıplak Erkek

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

mesela diyelim dışarda bi çıplak kadın(:)) war
bütün erkekler bakanr dimi
heh
peki çıplak erkek olunca niye kadınlar bakmıyo da kaçıyo???[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Sosyal ağlarda paylaş

yada neden çıplak kadın seksi oluyo, çıplak erkek komik??[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)

[Bu mesaj Gwindon tarafından 26 Aralık 2004 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neden böyle gereksiz bir konu açtınki :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Toplumda bastırılmış cinsellik sebebiyle erkekler abaza, kadınlar da korkak da o yüzden.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

merak ve fikirlerinizi almak niye böyle saçma bişey sordunki?
adam gibi cevap vermiceksen hiç cevap yazma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Rewendor===|

[Bu mesaj Gwindon tarafından 26 Aralık 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi ciddi cevap veriim şimdi sana
çünkü kadınlar güzelliğin estetiğin sembolüdür
bu yüzden saçlarını uzatırlar, maniküre pediküre gider, ağda yaparlar, ama erkekler kendilerine hiç bakmadıkları için, kimse de onlara bakmaz. şimdi brad pitt gibi süper vücutlu ve tek bi tane kılı olmayan bakımlı bi adam sokağa çıplak çıksa emin ol herkes bakar
tabi bi de pent in belirttiği gibi toplumdaki bastırılmışlık var. brad pitt örneğinde mesela kadınlar kimsenin görmediğini bilseler sürekli bakarlar

[Bu mesaj -Melancholy- tarafından 26 Aralık 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:D:D ahahah[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Rewendor===|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SuRg3ON_M3tAliCC, 26 Aralık 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
erkeklerin kaybedecek bişeyleri yok ancak kadınların var o yüzdebn!

Ya b.s.g.ç.k.g allah aşkına

Erkeklerin kaybedeği birşey yok, kadınların varmış. Yuh be, yazık yani. Senin gibi adamların olduğu bir toplumda yaşamak zorunda oldukları için Türk kadınlarına acıyorum ben.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

niye öyle diyorsun penth? onur ve şerefi bir anlık zevke tercih edenler için çok güzel söylemiş arkadaş.
said:
SuRg3ON_M3tAliCC, 26 Aralık 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
erkeklerin kaybedecek bişeyleri yok ancak kadınların var o yüzdebn!

onur ve şeref dışında kaybedilecek ne var ki? di mi surg? :hrr:[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Eminim onur ve şereftir. Erkekler onur ve şeref kaybetmiyor galiba arkadaşın gözünde.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

ne garbage ı yaw, konusu biraz garip ama ilginç bi konu. seviye bozulmazsa bi sorun olmaz sanırım.

gerçi biz bunları düşünsek ne yazar, hatunların cevaplaması lazım bunu ya da düşünmesi. bi de cesur olup cevabını verebilmesi tabi. bir de hiç bi hatunun diğerine benzemediğini birbirinden apayrı olduğunu göz önüne alırsak iycene karışıyo herşey.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 26 Aralık 2004 15:37 tarihinde demiş ki:
Toplumda bastırılmış cinsellik sebebiyle erkekler abaza, kadınlar da korkak da o yüzden.

doğru söze ne denir.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 26 Aralık 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
mesela diyelim dışarda bi çıplak kadın(:)) war
bütün erkekler bakanr dimi
heh
peki çıplak erkek olunca niye kadınlar bakmıyo da kaçıyo???

şimdi erkeğinfiziğine bağlı. abdurrahman usta gibi heryerinden yağ göbek kıl fışkırıosa maymun bile kaçar. Ama şole kaslı kıçı başı orantılı bi tip olursan kaçmazlar korkma..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...