Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Master of Orion 3 mesela :)[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 XBOX için geldi bile, ve daha 2 ay var bilgisayar için. Bu oyun xbox aldırır adama :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yaw obsidian forumlarında dönen geyikler azımı sulandırdı ama oyun birazcık iyi değilmiş galiba ilki kadar[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 konusu ilkinden güzel bi tek sonu rezaletti ve ilk oyuna göre 20 saat kadar erken bitti :<[signature][hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 full quest mi oynadın?? çok kısaymış yaw[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 şehirler ilk oyuna göre daha küçük ya da bana öyle geldi ;< böyle olunca oyunda kisa sürdü questlerin çoğunu yapmıştım.. 1-2 ay sonra çikar görürsün zaten pc ye ;>[signature][hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 20 saat erken mi bitti???!!! Zaten ilk oyun kaç saatti ki? Onu kaç saatte bitirdin?[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 valla ilk oyunu 2 kere bitirdim sw trilogy izlememle.adam oyunun sonunda katliam olmuştu.hele oyunun sonunda revan ın kendi zırhını giydikten sonra film koptu.eğer almıyorsanız rakatan ların gezegene gitmeden yavindeki rodian dan 2 adet ls kristalini alın[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Hmm... Bu söylediğin ve bana çok yabancı gelen şeyler benim nasıl oyunu o kadar kısa sürede bitirdiğimi açıklıyor.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Direk jedi olarak baslayacaksak iyi de bence star wars dunyasının tadı jedi olmadan daha iyi ama, jedi olmadan once ilk oyunu daha cok sevmistim nedense. Neyse insallah guzel bisi yapmıslardır herkesin soyledigi gibi de geldiginde basında kalkmayız =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Sparkcaster, 23 Aralık 2004 22:47 tarihinde demiş ki: valla ilk oyunu 2 kere bitirdim sw trilogy izlememle.adam oyunun sonunda katliam olmuştu.hele oyunun sonunda revan ın kendi zırhını giydikten sonra film koptu.eğer almıyorsanız rakatan ların gezegene gitmeden yavindeki rodian dan 2 adet ls kristalini alın Yuhens, Revan'ın robe u nerden buldun? Ben lightside için queldrama mı öyle bi robe buldum o da haliyle lightta oynarken işime yaradı. 3 defa bitirdim, 2 si darktı ve o robe u bulamadım ben ya ühü nerdeydi?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Kendercik, 23 Aralık 2004 22:04 tarihinde demiş ki: 20 saat erken mi bitti???!!! Zaten ilk oyun kaç saatti ki? Onu kaç saatte bitirdin? 20 25 saatti bitti kotor2 sanki ilki baya bi uzundu buna göre[signature][hline]^^ [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 24 Aralık 2004 08:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ha ben de anladım ki ilk oyundan 20 saat erken bitti. Zaten ilk oyun 25 saatte falan bitiyordu. Sana uzun gelmiştir :p bir de bazı yan görevleri atlaya atlaya oynayınca kısa sürmüştür. Bir de maksimum oyun süresine bakmak lazım internetten falan...[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hmmrz revan ın robe u star forge un içinde buluyoruz.bilgisayarların olduğu bir oda var orda konsola girip 25 comp.spike a robe üretiyorsunuz.dark için 1 life regenerate +4 str 5 küsür armor veren robe light için +2 force regenerate +5 wisdom veren robe çıkıyor. dark taki karakter 28 12 10 10 16 14 main hand +35 15-53 (saber 5-36 19-20 2x +7 attack bonus) off hand +34 16-44 (saber 6-29 19-20 2x +2d12 massive critical +2d12 to dark side ) kafada genoheradan visor immunue to critical implant.malak ı hiç zorlanmadan doğruyor master critical ile 80-90 vurabiliyor oyunu full bitirdim sanırım [spo1=bastila ile ilgili quest]bastilanın annesini bile buldum[/spo][signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Vay anasını =) Naptı peki?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 [spo1=bastilas anne]bende buldum annesini görev veriyo yapıyosun falan, o çöl gezegenindeki cantinadaydı [/spo][signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar