taylor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ben HL2'yi orjinal oyun olarak değilde kopya CD sini aldım. Oyunda her loading den sonra Node graphics out of date.Rebuilding.. diyor acaba bu orjinal olmaması ile ilgili bir sorun mu yoksa ben mi yanlış kurdum acaba ?[signature][hline]Do noT Trust anyone !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Orijinal olmamasındandır.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 gel msne yollayım sana onun fixi var [email protected][signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taylor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Birde Save li yerden başlayınca adamlar donuyo bunuda ai_disable la halledebiliyoruz. Loadinglerden sonjra 2-3 takılmadan sonra anca eski haline geliyo Kardeşim bu oyunun orjinali ŞART ! katılanlar[signature][hline]Do noT Trust anyone !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar