Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingilizce mini çeviri

Liebe

Öne çıkan mesajlar

kız arkadaşım bitirme tezine yazıcak hocası çok fena kılı kırk yarıyor ben de yarım ingilizcemle yetemedim. cümle şu

Bu projede, şifreleme biliminin basit teknikleri, "DES” algoritması, “RSA” algoritması ve “Pseudo-Random sayı ve dizleri” anlatıldı. Projenin sonunda C# programlama dili kullanılarak oradaki “random” kodu ile şifreleme ve deşifreleme programları hazırlanıp projede kodları paylaşıldı.

in this project, basic technics of encyription science, "DES" algorythm, "RSA" algortyhm and "Pseudo-Random numbers and series" has been explained. at the end of the project, encryiption and dencryription with "random" code by using C# programming language has been prepared and codes has been shared at project

diye şeettim ama hiç içime sinmedi sufhaus
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

kız arkadaşım bitirme tezine yazıcak hocası çok fena kılı kırk yarıyor ben de yarım ingilizcemle yetemedim. cümle şu

Bu projede, şifreleme biliminin basit teknikleri, "DES” algoritması, “RSA” algoritması ve “Pseudo-Random sayı ve dizleri
Sözderastlantısal sayı üreteci” anlatıldı. Projenin sonunda C# programlama dili kullanılarak oradaki “random” kodu ile şifreleme ve deşifreleme programları hazırlanıp projede kodları paylaşıldı.

in this project, basic technics of encyription science, "DES" algorythm, "RSA" algortyhm and "Pseudo-Random numbers and series" has been explained. at the end of the project, encryiption and dencryription with "random" code by using C# programming language has been prepared and codes has been shared at project

diye şeettim ama hiç içime sinmedi sufhaus
Sosyal ağlarda paylaş

encryption RSA falan görünce heyecanlandım bizim konular bunlar hep :)

bence genel olarak doğru gözüküyor fakat bazı kelimelerin yazılışları farklı mesela başta encryption, algorithm falan bunlar önemli kelimeler nihayetinde

o yüzden şöyle şeyaptım kendimce

In this project, basic techniques of the cryptography science, "DES" algorithm, "RSA" algorithm and "Pseudo-Random numbers and series" have been explained. At the end of the project, encryption and decryption applications have been implemented using C# programming language with its “random” code and codes have been shared at project.

bi tek sondaki "kodlar projede paylaşıldı" kısmının türkçesini de anlayamadığımdan ötürü oradan emin değilim, onun dışında yapıştırabilirsiniz bu şekil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...