Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Baştan sona dinleyenler ya da bir ara dinleyenler Programımı nasıl buldunuz? Önerileriniz nelerdir? İstek saati olacak zaten çok yakında..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bence fena degildi. zamanla daha oturmus bi tarza kavusur eger surekli cikacaksan zaten.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bilmemne ozel programlari yaparsan hos olabilir. Bi tiamat sonra nirvana pek hos olmadi sanki. Zamanla oturur sistem[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 konuşmaların ses seviyesi şarkıların ses seviyesinden daha düşük
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 mikrofondan kaynaklanıyor olsa gerek o[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ses ayarlarından ses girişinin değerini yükselt.bence ondandır
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Eh ağır müzikleri sevmem (: ama arada hafiflettin olayı neyse mikrofonu ağzına sokma[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 neyse mikrofon ahriç yorum yaparmısın?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 son parça bana idi :P ayriyetten güzel ama mikrafonu yemesen daha iyi olur ..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 mikrofon 1 metre uzağımda ama mikrofon çok çok eski yeni güzel bişiler almak lazım[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Hehe mrmedia dogru soylemis mikrofonu agzindan cikarman kulak sagligimiz icin yerinde bi karar olur. ses seviyesi sarkilara oranlayinca dusuk olduundan ses aciyorum birden nefes veriorsun mikrofona ki evlere senlik oluyor :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mikrofonu degi$tir..Birde ar$ivi geni$let :)[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari..
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 halledilir ya çok büyük bir problem değil..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Turleri birbirinden cok ayirma, misal black,doom neyin giderken sonradan alternative rock, nu fln calarsan olmaz. Hatta program boyunca hic karistirma bugun su olucak de o olsun. Sonucta herkesi ayni anda memnun etmek zor. O turu sevmeyen o gun dinlemez olur biter...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 rock metal pop hiphop triphop slow türünden kategoriler yap şarkıları ole koy sonra bana listeyi yolla ben websitesine koyiyim ve hergun ayrı kategoride çal..[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin...
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 programı dinlemedim ama oldu da trip hop çalarsanız haberimiz olsun
Predator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ne programı desem dövmezsiniz demi beni ?[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Peka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 mikrofonu bi tarafından çıkarsan iyi oluır[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Dün bir ara yakaladım galiba yanlış program değilse. HL2yi falan tanıttığın anı görebildim. Eğer o program seninki ise gayet güzeldi bence. Tek birşey gözüme battı o da oyunları tanıtırken full ekran yerine Monitörü çekmenizdi veya bana öyle geldi. İlerki programlarında başarılarının devamını diler gözlerinden öperim. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 OPss yanlış programmış benim bahsettiğim galiba.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ho? abso ne dıyon ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 abi next level değil radyo programım[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 çok dengesiz bence ... x saati ile y saati arası a tür müzik çalsın z saati m saati arası başka tur çalsın[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var
feiticiera Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yapıcaksan tek bi tarz yap ona göre dinleyicin olsun
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ewet radyomu sımdılık actım ımzamdan erısebılırsınıoz deep purple arshıvımı actım full deep calcak yaklasık 100 sarkısı war baglanıp dinleyebilirsiniz...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania
Öne çıkan mesajlar