Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek takılanlara... (bol resimli + iki tane 800x600)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Rinspeed Mono Ego

Bu da diğer bir alternatif... Rinspeed E-go rocket

İki araçta gücünü 4.6 V8'lik Ford Motorundan alıyor. 0.35 bar kompresör takviyesiyle güçleri 410 bg. 0 dan 100 e 4.8 saniyede ulaşıp 260 km son hıza çıkabiliyorlar

[Bu mesaj Mino tarafından 12 Eylül 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Vodan Mclaren 3 kişilik bi araç :)
sürücü ortada önde yolcular sağ ve solda arkada oturuyor...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
bu arada ilk araçtaki stoplar Jaguar XKR serisinden... (şimdi atlar biri XK8 kardeşim diye fark yok zaten görünüşte pek heh)

bi de o R one'ı dicektim adını unutmuşum eheh o araç dönüşlerde 20 dereceye kadar mı ne kabini yatırıyo motorsiklet kullanır gibi. Stopları da bariz Audi TTden alınmış eheh (farların da içi hariç TT olabilir yine kalıp çok yakın)

ek: ilk aracın farlar da eski hyundai coupéden ehe

[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 13 Eylül 2004 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
KARAMURAT, 13 Eylül 2004 10:54 tarihinde demiş ki:
ben beğenmedim ve gereksiz buldum.MClaren her ortamda tercih sebebidir.

mclaren da zaten gel beni al diyodu 20ytl ye ahaahazayaga[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 16 Eylül 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
Aga o kenarlara tabure atıp 3 kişi oturabilir haklısın =)
Oturulmaz oraya koltuk değil çünkü onlar

oturuluo orda koltuk var mclaren f1 de discoveryde ultimate carsda 1 numaraydı o araba orda görmüştüm hatta motor kaputunun altıda altın kaplı mclaren f1 in ısı yada sesiyalıtmak için hatırlamıom şimdi[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Kanka araclar gusel de resmen kibrit kutusu :) Dusunsene 150km/h ile solluyon aniden karsında dingilli as800 dodge belirdi...bittin iste :)))

zaten f1 e diyilecek laf yok kıyaslanmaz bile hihih[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
  • Yeni Oluştur...