Lithran Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Arkadaşlar benim hatun bankacı ,geçen sene şube olarak iyi işlere imza attıklarından aralıklarla hediye çeki verdiler.1 hafta içerisinde yine 2000 tl lik ticket hediye çeki gelecek. Evde bir eksik yok alalım.Cep telefonu pc zaten yeni.Dedimki yeni yasayla elektronik de felan taksitler sınırlandırılacakmış belki birinin işini görür. Ticket 2015 kadar kullanım süresi var.Parçalar halinde 25 50 100 tl gibi isterseniz hepsini bir kerede isterseniz parça parça istediğiniz ürünü alabiliyorsunuz. Çekler Teknosa ,Bimeks,Mudo city ,Ykm gibi yerlerde geçiyor.Daha öncede buralardan sorunsuz istediğimiz ürünü aldık. Çeklerin 1000 tl lik kısmını satmak istiyorum. şu an iphone 4 bimeksde 1000 tl ben çekleri 800 tl ye veriyorum.Eğer böyle televizyon pc beyaz eşya telefon almak isterseniz direk 200 tl karınız olacak. Kargoda benden, bu ara nakit elektronik yada başka birşey almayı düşünen varsa taş atmadan 200 kaat karı olacak saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 güzel muhabbet valla 200 tl e tantuni alınır bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 He valla dürüm malbuş yanında cabası ,2 kutu malbuş vaad ediyorum tarihe geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://forum.donanimhaber.com/m_78226516/f_//tm.htm Lan nası bi adamsın sen. Hep mi iyi işler yapıyor bu eşinin şubesi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 teğmenim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 dh yorumları doğru olmuş ama malesef :D hani 500 ü 300 e 1000 i 600 e satsa süper teklif olur da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 çek yerine ürün alıp satmaya çalışsan daha fazla kâr marjın olur söz konusu çek olunca insanlardaki indirim beklentisi daha büyük oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mantıklı. Örnek; http://forum.paticik.com/read.php?27,7413679 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Rotweiler said: http://forum.donanimhaber.com/m_78226516/f_//tm.htm Lan nası bi adamsın sen. Hep mi iyi işler yapıyor bu eşinin şubesi sdfg Dostum zaten o konu gectiğimiz sene ait .Buradada ne yazmışım sene boyunca çek kazandı. Kısacası eşim garanti bankası birikim ve güvence uzmanı .Banka yıllık kampanyalar yapıyor. Geçen sene her 3 ayda bir subeye kazandırdığı müşteri ve para limitinin ,şubenin belirlediği kotanın üstünde tutunca çek veriyorlar almasamıydık tokuz biz deyip . Adamlar veriyor hatunda sıkı çalışıyor.Bunu anca bankacı olursanız anlarsınız.Şimdi hayatında böyle bir iş ile karşılaşmamış adama garip gelebilir tabi . Şimdi kusura bakmayın 1000 tl yide nakite çeviricem diye neden 600 tl ye vereyimki..Dediğim elektronik mağazalarından adınıza faturalı iphone 4 alır yollarım mesela .Siz nakit alacaksınızdır 1000 tl değilde 800 tl alacaksınız.Donanım habere açmadım konuyu ama 200 tl de az para değil abi yaw o forumda 1 tl 2 tl komik kar amaçlı kupon satanları görünce 200 tl bir anda iyi bir indirim gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Hiiiiç bana saldırma birader. Negatif bişey yok yorumumda. UPlıyoruz. Ama evet, biraz daha indirim is a must. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yok niye saldırayım .Açıklamaya çalıştım siz öyle yazınca ihtiyaç duyabilecek biri çıkarsa paticikde kullanılması hoşuma gider.Olmadı 800 tl ye donanım haberde başlık açıcam .Olmadı satılmadı gene kullanıcaz napalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi gidip 2 klavye 2 mouse fln alsan daha güzel satarsın sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Abi en iyisi ben bi başlık açayım donanıma ,adınıza faturalı bimeks yada teknosa garantili iphone 4 yada 1000 lik civarı tüm modelleri yazayım isteyene gider alır yollarım ne diyim aklıma bişi gelmiyor .Burdan bana ekmak çıkmıcak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Çek kullanırken indirimli fiyattan mi yoksa gerçek fiyatindanmi ürün alabiliyoruz teknosa da falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Sadece teknosanın indiriminde geçerli değil ,diğer mağazaların indirim günlerinde kampanyalarında geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Tam olarak hangi magazalarda gecerli yazsan? Mesela vatanda hsonu da gecerli ise atiyorum 1200 lira olan ekran 990 lira senden bu ceki alsa biri 800 e, gayet basarili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Teknosa indiriminde geçerli değil işte,bimeks ykm de kampanyalı günlerdede geçerlidir yazıyor üstünde.bimeksden denk getirilip iyi bisi alınabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 şöyle iyi işlere imza atan bi eşim olsun hiç çalışmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar