Cacik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa şu sorunun cevabına ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KIRKH YAPAR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 kesin bilgi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Simdi olay soyle isliyor. Oturuyorsun odevine kasiyorsun. Kendince bi cozum buluyorsun. Bakiyorsun cozumun tam dogru calismiyor. Geliyorsun burda soruyorsun biz de sana nerde yanlis yaptigini anlatiyoruz. Ikinci basamakta da bu cozumu kodlamaya basliyorsun. Sonra kodlarken "sunu nasil yapicam" gibisinden sorularin olacak. Gidiyorsun google'liyorsun. Cevabi bulursan harika. Bulamazsan ya da tatmin olmazsan geliyorsun gene buraya soruyorsun. Biz de sana dogrusunu anlatiyoruz. Boyle bilmislik yapmayim sevmem ama "sunun cevabi lazim" diye gelirsen gulerler sana burda. En azindan insan gibi anlattim bak yapman gerekenleri. You're welcome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ipucu : cozum sorunun icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Deacon son noktayı koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 okul okuyanlardan daha çok algoritma biliyorum ya çok sevinçliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 çok kolaymış ya, hoca ne yapacağını net şekilde yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ben daha okumadan ne yapılacağını anlayamayacağımı anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 BUBBLE SORT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 az uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 nesine yardimci olucaz onu da anlamadim, soru yok ki ortada, adam direk cevabi vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 e kodu bile yazıyo kağıtta ne dikkatsiz adamsın onu da mı görmedin. yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 50 tl ye yaparim istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Piyasayi cok dusurmussun Senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ben yaptım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sen de yap karşılaştıralım ödevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 e bubble sort yazmışlar soruda zaten. nasıl soru lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 buyur hadi, http://www.youtube.com/watch?v=HLEhmca-AME http://www.youtube.com/watch?v=IqPSgUity1c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar