tyler_gs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 coktu mu adsl den giren var mı 24.12.04 1830 itibarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 buyuk fiasko sonunda olacagı buydu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Su an ben varım ama 1 saat oncesıne kadar gıremıodum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 valla 100.deneyişimde oldu şuan bağlandım .bağlantıyı kesip yeniden bağlanmayı asla denemeyin fiyasko.adsl destek hattındaki kişiler hatlarda sorun var çalışma yapıyoruz diyolar...[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ttnet'in yurtdisi cikisinda sorun varmis duzeldi sanirim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bugün bayağı bi kasıldı hatta bi ara kotu ama şu anda bağlantı eskisi gibi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 öğlen vakti yoktu, akşam girmeyi denedim burdayım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 öğlen 2de gitti şu an geldi benimki..şimdi bi güzel küfrederdim de neyse..görünen köy kılavuz istemez atasözü bir kez daha doğrulandı[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ttnet'in sorumsuzlugundan baska birsey degil. hem dunyada internetin en pahali oldugu ulkelerden biriyiz, kisacasi paramizla rezil oluyoruz. baglanti gidiyor hadi oldu diyelim, baglanti varken de berbat nedir bu anlayamiyorum ya.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 TTnette sorun var arkadaşlar yurt genelinde.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=171221 Türk Telekom'dan yapılan konuya ilişkin açıklama şöyle: ''Bugün öğle saatlerinde TTnet şebekesinde meydana gelen kesintiyle ilgili sorunun Ankara'daki bölümü 16.25 itibariyle giderilmiştir. Acıbadem'deki sorun da 2,5 Gbps'lik yurtdışı çıkışın devreye girmesiyle çözülmek üzeredir. Sorunun diğer kısımlarıyla ilgili olarak teknik ekiplerimiz çalışmalarına devam etmekte olup, gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilmeye devam edilecektir.'' [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ankarada arıza 16 küsürde giderilmiş *!kulliyen yalan*[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 çöktü glb ama sora yapmıslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar