SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 1 hafta once falan rusttools.com u actim (rust ile ilgili bi kac tool var) ve simdilik iyi gidiyor fakat yapilacak o kadar cok sey var ki tek basima yetisemiyorum. Oncelikle base designer http://rusttools.com/base-designer/ sunun HTML5'e cevrilmesi lazim ve bunu yapicak kadar ogrenicek vakit yok gercekten. Kendine bu konuda guvenen, bos vakti olan ve bu surecte bana yardimci olabilecek biri varsa iletisime gecsin lutfen. Para falan yok simdilik ortada tabi ama ileride reklam alinirsa (ki tutarsa neden olmasin) bolusebiliriz. Tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Yok mu la kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi kim beleşe uğraşsın allahını seviyosan yani. html5 dediğin canvasta yapılacak bu bi ton iş güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 öğret bana yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 girisimcilik ruhu 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Programlama konusunda her şey hakkında ufak tefek de olsa bilgim varken şu HTML5 denen arkadaş hakkında hala en ufak bir fikre bile sahip değilim. Neyde derleniyor Xcode'da mı derleniyor abi bu, cidden onu bile bilmiyorum hiç nasıl bir şey. Hala 80'lerin HTML'i benim zihnimdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 programlama dili sandim, oyunmus. browsera veriyorsun yorumluyor, derleme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 monoscope said: abi kim beleşe uğraşsın allahını seviyosan yani. html5 dediğin canvasta yapılacak bu bi ton iş güç Hahah ulkeden neden basarili startup/yeni urun cikmiyo ozetlenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 selam, yardım etmek isterdim ama üstüne çalıştığım bir proje var şu anda. 2-3 haftaya hala devamsa yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 fikir güzelmiş hacım ben yapıyorum. kurarım bir tane site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 kardeş kolay gelsin. bu ülkede girişimcilik zor. maaş da alırım yüzde de alırım diyen zihniyet var bu ülkede. ama onları da anlamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bi girisemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Aslında gayet güzel proje ama senin istediğin şeyler çok olm vakit meselesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar