DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Liebe başlığı sahiplenmiş olm. Zam almak isteyen Esnaftı.
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 imamizer said: Liebe said: 75 =) zam değil o. bir hata vardır onu düzeltmişlerdir. kusura bakma kardeş sana onca ay çaycı maaşı ödemişiz, pardon denmiş yani. hee aynen öyle valla. daha önce de bahsetmiştim bir başlıkta, yan gel yat modunda 10:30 - 17:00 arası çalışıyoduk ama geçen sene itibariyle işlerim boka sardı gece gündüz çalışıyorum ofisten 7 den önce çıkamaz oldum sabah 10 olmadan başlıyorum genelde. maaşım 1k ydı öğrenci adam için idare ederdi işte gıkım çıkmıyodu pek ilk zamanlar.
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Liebe said: imamizer said: Liebe said: 75 =) zam değil o. bir hata vardır onu düzeltmişlerdir. kusura bakma kardeş sana onca ay çaycı maaşı ödemişiz, pardon denmiş yani. hee aynen öyle valla. daha önce de bahsetmiştim bir başlıkta, yan gel yat modunda 10:30 - 17:00 arası çalışıyoduk ama geçen sene itibariyle işlerim boka sardı gece gündüz çalışıyorum ofisten 7 den önce çıkamaz oldum sabah 10 olmadan başlıyorum genelde. maaşım 1k ydı öğrenci adam için idare ederdi işte gıkım çıkmıyodu pek ilk zamanlar.
Öne çıkan mesajlar