kozalak Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 geçmiş olsun haceli. lan akşam kendimi özel şoför gibi hissetim be. biraz dikkat etmek lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 amma usutmusum arkadas cikan balgamin haddi hesabi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Hay selfielerine sokayim günlük. İlla ki boku çıkacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 İki gün önce metro girişinde sana benzeyen bir kız gördüm, zaten kaldım görünce. Yanında biri vardı, yanından geçtim. İlerleyip arkama baktım ve o da bana bakıyordu baktığımda. O sen değildin değil mi, gerçekten çok benziyordu. İki gündür düşünebildiğim tek şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 O kadar resmi fotoğrafı yazıyı bir daha nasıl nerden bulurum, herhalde bulamam. Bu lanet farkındalık birkaç ay hayatımı karartacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 cuma gününden beri hastayım ve bu durumdan memnun değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 1000 tl birinden 500 tl başka birinden alacağım var. İstemeye utanıyorum ya. Cidden tam silkilecek adamım. Hele 1000 tl 4 aydır fln gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arkadaş kaybetmenin en iyi yolu borç vermek ya da istemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Saeros said: cuma gününden beri hastayım ve bu durumdan memnun değilim aynı şekildeyim. cuma sabahı ile gecesi arasında 10 derece fark olunca bu durum kaçınılmaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Esh said: arkadaş kaybetmenin en iyi yolu borç vermek ya da istemek. KANKA TAMAM ÖDİYCEM YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 vefa borcu ödenmez... ... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 abi sözüm vardı ama çankırının da hiçbirşeyi meşhur değilmiş yapabileceğim birşey yok. boş kalmasın buralar diye il yapmışlar resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 cankirida bi tuz var hacı oyle diyodu benim ark yaranlarin sehri diye bi tabela var bak o is yapar belki ahjsdgajhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 çankırının çankırılıları meşhurmuş. onlardan getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu kadar da şans olmaz arkadaş okulda uyuz oldugum herif karşı masamda işe başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 olm evin 20mt ötesinde daha ucuza bana göre ev buldum lan. ehere mehere ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 BABA OLMUYORUM ZAAAAAAAA AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Gercekten her defasinda daha kotu olamaz derken yanılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Somon said: BABA OLMUYORUM ZAAAAAAAA AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 düzenin adamı oldum x bey diyordum x binbaşı dedim ne saçma şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 NolaxThensbane said: Gercekten her defasinda daha kotu olamaz derken yanılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Dün 12 yıl önce geçmiş alerjim tekrar başladı, şimdi de boğazım iltihaplandı, kaba etimden nefes almaya çalışıyorum gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Salıdan beri iki gün ders yoktu, hoca yoktu, iki gün de sadece sabah gittim. Hayat günden güne sıkmaya başladı. Zaten iki dersim var, sıkılıyorum sadece, yapacak bir şeyim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ulan kız evliymiş be günlük. şok oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar